Nieuwsberichten

news_1

Veilig het nieuwe jaar in

Mijn favoriete tijd van het jaar is weer begonnen. De voorbereidingen voor het kerstdiner zijn al in volle gang, en dit jaar is het aan mij om het voorgerecht te maken. Ik heb inmiddels alle kookboeken al uit de kast gehaald, maar och, wat is er veel keuze! Gelukkig heb ik de cadeautjes al ingepakt ..

20-12-2023
news_1

Kennismaken met onze nieuwe collega Duncan

In oktober mochten we Duncan, Service Delivery Manager (SDM), verwelkomen in ons team. Laten we kennismaken met hem en zijn functie! De rol van Duncan is om de tevredenheid van onze vrienden continue te blijven waarborgen. Dit doet hij door alle bedrijfsprocessen en afspraken die contractueel zij..

30-11-2023
news_1

Nieuw in Teams

Misschien heb je het al gemerkt. Teams is veranderd en dat is al aan de lay-out te zien. Dit komt doordat Teams niet meer een standaard onderdeel is van Microsoft 365 in Europa. Je kan zelf kiezen of je Teams in jouw Microsoft pakket wil. Hierdoor zijn er ook een aantal nieuwe features in Teams bijg..

news_1

Een nieuwe samenwerking: Noviflora Holland BV

Met veel enthousiasme heffen wij het glas op onze veelbelovende samenwerking met Noviflora Holland BV: een toonaangevend en ambitieus sierteeltexportbedrijf, met focus op Scandinavië en Zwitserland. Zij bieden een uitgebreid assortiment aan lokale en internationale bloemen en planten van hoogwaardi..

news_1

Wat Software-as-a-Service voor jouw onderneming kan betekenen

Jarenlang heb je als ondernemer met toewijding gewerkt aan de groei van je bedrijf en het vestigen van een sterk merk. Nu de groeifase wat stagneert, sta je voor de uitdaging om nieuwe stappen te zetten in de ontwikkeling van je bedrijf. Het is tijd om je onderneming naar het volgende niveau te till..

14-11-2023
news_1

Promax sponsorsuccessen

Bij Promax willen wij iedereen helpen. Dat is niet alleen door het bijdragen aan het succes van onze klanten, maar ook het ondersteunen van organisaties die een positieve impact hebben op het gebied van sport en maatschappelijk welzijn. Daarom willen we graag de nadruk leggen op onze enthousiaste be..

19-10-2023
news_1

Mrs. X onthult: Waarom een Cybersecurity Assessment een goed idee is voor jouw organisatie

Digitalisering. Het gaat tegenwoordig allemaal zo snel en de mogelijkheden zijn eindeloos. Geweldig voor je organisatie, vind je niet? Je krijgt door digitalisering zoveel kansen om jouw organisatie te laten groeien, maar er is wel een groot nadeel. Er zijn namelijk steeds meer cybercriminelen actie..

06-10-2023
news_1

Subsidie ‘Mijn cyberweerbare zaak’

Gebruik de subsidie 'Mijn cyberweerbare zaak' voor het verbeteren van jouw cyberweerbaarheid Voldoe jij aan deze eisen? Lees dan vooral verder: ✔️MKB-er t/m 50 medewerkers (ook ZZP-ers) ✔️Jaaromzet van maximaal 10 miljoen ✔️Ingeschreven bij KVK De subsidie dekt 50% van de subsidia..

03-10-2023
news_1

ChatGPT en de opkomst van de virtuele werknemer

Moeten we regels opstellen of gewoon genieten? Vandaag duiken we in een hot topic – ChatGPT. Eigenlijk dé nieuwe collega die jou waar en wanneer je maar wilt helpt. Hij klaagt nooit over warmte op kantoor, 'vergeet' zijn lunch niet in de koelkast en is altijd beschikbaar voor een spontane brains..

06-09-2023
news_1

Kennismaken met onze nieuwe collega’s

De afgelopen tijd is ons team weer aardig uitgebreid. Van sales tot beheer en van HR tot marketing. Laten we even kennis maken met onze nieuwe collega's en hun functie!   Arjan- Sales Arjan is onze nieuwe collega bij ActiveView op de sales afdeling en vast al niet meer voor iedereen onbekend, ..

30-08-2023
news_1

DLR Eurlicon kiest voor de IT en Cybersecurity diensten van Promax

We zijn verheugd om onze nieuwe samenwerking met DLR Eurlicon, het grootste onafhankelijke liftadviesbureau in Nederland, aan te kondigen! DLR Eurlicon is bekend als kennisleverancier en vraagbaak op het gebied van diverse aspecten, waaronder liften, roltrappen, gevelonderhoudsinstallaties, automati..

news_1

Achter de Cloud schijnt de zon

Terwijl ik op een zonnig eiland geniet van het warme weer met mijn tenen in het zand, kan ik niet anders dan medelijden hebben met mijn collega’s in het regenachtige Nederland. Gelukkig zorgt de Cloud Werkplek ervoor dat ik mijn werk hier net zo gemakkelijk kan doen als op kantoor. In tegenstellin..

02-08-2023
news_1

De kracht van updates

Stel je voor: je zit lekker te werken op je laptop en ineens verschijnt er een melding dat er een update beschikbaar is. Wat doe je? Sla je de melding over en denk je: "Ach, ik doe het later wel." Nou, daar wil ik je even wakker schudden! Een update is geen zinloze onderbreking, het is eigenlijk een..

27-06-2023
news_1

Better safe than sorry: Waarom een Backup van je systeem een Must-Have is!

Een onderwerp dat vaak wordt onderschat, maar o zo belangrijk is - het maken van een backup van je systeem. Ik kan het belang van een goede backup niet genoeg benadrukken en ik wil jullie vandaag graag vertellen waarom het een absolute must-have is in de digitale wereld van vandaag. Laten we eerl..

24-05-2023
news_1

Terugblik op ons Cybersecurity Event “Het belang van online veiligheid”

We blikken terug op ons geslaagde Cybersecurity Event "Het belang van online veiligheid" georganiseerd door Promax en ActiveView! De deelnemers beoordeelden dit event gemiddeld met een 8,5 en daar zijn wij trots op! Tijdens dit event hebben we de krachten gebundeld met twee uitzonderlijke ..

17-05-2023
news_1

Promax helpt Bergschenhoek Groep succesvol overstappen naar de Cloud

We zijn trots om te delen dat Bergschenhoek Groep, één van onze gewaardeerde klanten, heeft gekozen voor het Promax Private Cloud platform en hierbij de stap heeft gezet naar volledig in de ‘cloud’ werken. Na het verlengen van hun samenwerking met ons voor nog eens 3 jaar en na de verkoop ..

18-04-2023
news_1

Mrs. X slachtoffer van phishing?

Het is een doodnormale woensdagochtend, ik kom net aan op het kantoor van Promax. Het is nog vroeg en ik heb net een half uur in de file gestaan. Pff, ik heb eerst koffie nodig! Met mijn kop koffie en een slaperige hoofd start ik mijn laptop op…. Wanneer ik door mijn mail scrol stuit mijn oog o..

12-04-2023
news_1

Hoog bezoek tijdens NLdoet 2023

Het kwam afgelopen vrijdag met bakken uit de lucht vallen, maar dat weerhield ons er niet van om onze handen uit de mouwen te steken tijdens NLdoet! Dit deden we niet alleen met onze Promax en ActiveView collega's… Niemand minder dan Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima stonden met een sche..

13-03-2023
news_1

Promax behoudt zilveren partner status 2LRN4

Wij behouden onze status als zilveren partner voor 2LRN4, een erkenning van onze toewijding aan het vergroten van de Security Awareness van onze klanten. Als directeur Security Awareness bij Cyber Inc. Security bv, heeft Alain Rees lovende woorden over Promax. "Promax heeft deze prestigieuze stat..

06-03-2023
news_1

Promax doet mee aan NLdoet!

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart is het weer zo ver. Dan organiseert het Oranje Fonds voor de 19e keer NLdoet. Ook wij doen weer mee. Dit jaar organiseren we onder andere een lunch voor zelfstandig wonende senioren in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Daarnaast plaatsen we in Wijktuin Noordhove 50 i..

22-02-2023
news_1

Blog: Bescherm je hart tegen oplichters!

Jeetje jongens, de tijd vliegt! Volgende week is het alweer 14 februari en we weten allemaal wat dit betekent… Valentijnsdag! Dé dag waarop veel mensen op date gaan en je je hart kan verliezen, want hij/zij ziet er zo knap uit en doet zich zo aardig voor, maar is dit wel oprecht? Liefde is een..

07-02-2023
news_1

Ondersteuning Windows server 2012 en 2012R2 vervalt

De basisondersteuning voor Windows Server 2012 stopte in 2018 al. Er is toen wel extra ondersteuning voor in de plaats gekomen. Deze extra ondersteuning zal met ingang van 10 oktober 2023 ook komen te vervallen. Daarna stopt de volledige ondersteuning van Windows Server 2012 en 2012R. Begin op tijd..

10-10-2022
news_1

Renewi, klant van het eerste uur

PROMAX BESTAAT 30 JAAR! Klant van het eerste uur, zo kun je Renewi wel noemen. Renewi is een afvalverwerker en recyclebedrijf. Het bedrijf is in 2017 ontstaan na een fusie van Shanks Group plc met Van Gansewinkel Groep BV. Sinds 1999 zijn zij klant van Promax, hoewel het bedrijf toen nog Waste Mana..

04-10-2022
news_1

Sophos Platinum Partner

We hebben de Sophos Platinum Partner-status verdiend. Om deze status te krijgen moesten onze collega's onder andere diverse certificeringen behalen zodat ze over het hoogste kennisniveau beschikken. Colin Schreuders, operationeel directeur bij Promax: “Het behalen van de hoogste partnerstatus i..

04-07-2022
news_1

Promax versterkt zich verder door overname ActiveView uit Alblasserdam

Na de overname van Rodenburg ICT Solutions augustus vorig jaar maakt Promax opnieuw een stap in haar groei. Ditmaal door de overname van ActiveView Automatisering & Informatisering B.V. ActiveView is aanbieder van volledige ICT-oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf en heeft vestigingen in..

11-05-2022
news_1

Promax doet mee aan NLdoet

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart is het weer zo ver. Dan organiseert het Oranje Fonds voor de 18e keer NLdoet. Ook wij doen weer mee. Wij gaan dit keer onder andere oudere mensen in Bleiswijk verrassen met een bezoek en een verwenpakket. Ook gaan we Speeltuin de Kievit een grote schoonmaakbeurt ge..

28-02-2022
news_1

Kies vóór 1 maart het nieuwe Microsoft licentiemodel

Kies vóór 1 maart het nieuwe licentiemodel van Microsoft bij Promax en ontvang hoge kortingen! NCE Zoals wij al eerder hebben aangekondigd heeft Microsoft een nieuw licentiemodel aangekondigd dat in zal gaan op 1 maart aanstaande. Dit model heet New Commerce Experience, afgekort NCE. De wijzigin..

18-02-2022
news_1

Promax versterkt zich door overname Rodenburg ICT Solutions

Bergschenhoek, 1 september 2021 - Promax, een IT-bedrijf gespecialiseerd in baanbrekende Cloud-, Security- en Artificial Intelligence-oplossingen, maakt vandaag bekend dat het een overeenkomst heeft getekend voor de overname van Rodenburg ICT Solutions. Rodenburg ICT Solutions is aanbieder van ICT e..

01-09-2021
news_1

Hoe bescherm je je mkb bedrijf?

Is jouw bedrijf goed beschermd tegen bedreigingen van buitenaf? Wil je een security scan afnemen om de zwakheden in jouw infrastructuur in kaart te brengen? Wij kunnen je helpen! ..

07-07-2021
news_1

VanderHelm Bedrijven meer werkplezier met RPA oplossing van Promax

Verhoog productiviteit en werkplezier! Automatiseer repeterende handmatige taken met Robotic Process Automation (RPA). Zijn er binnen jouw organisatie experts die zich regelmatig en misschien wel te vaak bezighouden met zoek-, kopieer- en plakwerk om gegevens uit diverse bronnen te verzamelen? Zi..

15-06-2021
news_1

Ipse de Bruggen nog beter digitaal beveiligd door Promax

Ipse de Bruggen, een organisatie in de gehandicaptenzorg, is actief in een branche waarin steeds meer gedigitaliseerd wordt. Denk hierbij niet alleen aan alle elektronische cliëntgegevens maar ook de alsmaar toenemende digitalisering van het zorgproces. De juiste toegang en bewaking is van groot be..

04-05-2021
news_1

PODCAST: We talk about IT | 5G

5G, het is zoals we weten zeer omstreden. De grote belofte van 5G is: geweldige snelheden, wel 5 tot 50 keer sneller dan 4G! Ultrakorte reactietijden, alle problemen met draadloze verbindingen zijn in één klap opgelost. Maar wat is ervoor nodig om die snelheid te halen? Moet elke lantaarnpaal ..

02-03-2021
news_1

Haal meer rendement uit jouw Office pakket met Promax trainingen.

Gemiddeld wordt er maar 25% van alle functies van het Office Pakket gebruikt. Dat is toch zonde? Met Promax Trainingen haal je alles eruit wat erin zit met: ✔️Meer dan 400 korte trainingen (+/- 5 min.) ✔️Leren waar en wanneer je wilt ✔️Via browser, smartphone en tablet De uitgeb..

17-02-2021
news_1

Malware in SolarWinds Orion software

Enkele dagen geleden is de aanval op het beveiligingsbedrijf FireEye bekend geworden. Uit het uitgevoerde onderzoek hoe deze hack heeft plaatsgevonden blijkt dat hierbij misbruik is gemaakt van de SolarWinds Orion software. SolarWinds is een softwareproducent van monitoring- en beheersoftware. Het O..

16-12-2020
news_1

BLOG: Verdwijnen er banen door Artificial Intelligence?

Gaat technologie onze banen overnemen? Het is niet voor het eerst dat we ons druk maken om technologische ontwikkeling en de gevolgen voor de arbeidsmarkt. Tijdens de opkomst van computers en het internet stelden we onszelf dezelfde vraag. Maar met de opkomst van Artificial Intelligence (AI) lijkt d..

26-10-2020
news_1

Casestudy: Plantise, een fusie tussen drie bedrijven: Werken in de Cloud

Een fusie van drie bedrijven, dat brengt ook digitaal veel veranderingen met zich mee. Promax ging de uitdaging aan bij fusiebedrijf Plantise. Daar maakten drie bedrijven gezamenlijk de omslag naar de Cloud. Vanaf iedere locatie wordt nu veilig gewerkt. Werken in de Cloud Als fusiebedrijf van drie..

04-06-2020

Wil je up-to-date blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!