Nieuwsberichten

news_1

Promax versterkt zich door overname Rodenburg ICT Solutions

Bergschenhoek, 1 september 2021 - Promax, een IT-bedrijf gespecialiseerd in baanbrekende Cloud-, Security- en Artificial Intelligence-oplossingen, maakt vandaag bekend dat het een overeenkomst heeft getekend voor de overname van Rodenburg ICT Solutions. Rodenburg ICT Solutions is aanbieder van ICT e..

01-09-2021
news_1

Hoe bescherm je je mkb bedrijf?

Is jouw bedrijf goed beschermd tegen bedreigingen van buitenaf? Wil je een security scan afnemen om de zwakheden in jouw infrastructuur in kaart te brengen? Wij kunnen je helpen!..

07-07-2021
news_1

VanderHelm Bedrijven meer werkplezier met RPA oplossing van Promax

Verhoog productiviteit en werkplezier! Automatiseer repeterende handmatige taken met Robotic Process Automation (RPA).Zijn er binnen jouw organisatie experts die zich regelmatig en misschien wel te vaak bezighouden met zoek-, kopieer- en plakwerk om gegevens uit diverse bronnen te verzamelen? Zi..

15-06-2021
news_1

Ipse de Bruggen nog beter digitaal beveiligd door Promax

Ipse de Bruggen, een organisatie in de gehandicaptenzorg, is actief in een branche waarin steeds meer gedigitaliseerd wordt. Denk hierbij niet alleen aan alle elektronische cliëntgegevens maar ook de alsmaar toenemende digitalisering van het zorgproces. De juiste toegang en bewaking is van groot be..

04-05-2021
news_1

PODCAST: We talk about IT | 5G

5G, het is zoals we weten zeer omstreden. De grote belofte van 5G is: geweldige snelheden, wel 5 tot 50 keer sneller dan 4G! Ultrakorte reactietijden, alle problemen met draadloze verbindingen zijn in één klap opgelost. Maar wat is ervoor nodig om die snelheid te halen? Moet elke lantaarnpaal ..

02-03-2021
news_1

Haal meer rendement uit jouw Office pakket met Promax trainingen.

Gemiddeld wordt er maar 25% van alle functies van het Office Pakket gebruikt. Dat is toch zonde?Met Promax Trainingen haal je alles eruit wat erin zit met: ✔️Meer dan 400 korte trainingen (+/- 5 min.) ✔️Leren waar en wanneer je wilt ✔️Via browser, smartphone en tabletDe uitgeb..

17-02-2021
news_1

Malware in SolarWinds Orion software

Enkele dagen geleden is de aanval op het beveiligingsbedrijf FireEye bekend geworden. Uit het uitgevoerde onderzoek hoe deze hack heeft plaatsgevonden blijkt dat hierbij misbruik is gemaakt van de SolarWinds Orion software. SolarWinds is een softwareproducent van monitoring- en beheersoftware. Het O..

16-12-2020
news_1

BLOG: Verdwijnen er banen door Artificial Intelligence?

Gaat technologie onze banen overnemen? Het is niet voor het eerst dat we ons druk maken om technologische ontwikkeling en de gevolgen voor de arbeidsmarkt. Tijdens de opkomst van computers en het internet stelden we onszelf dezelfde vraag. Maar met de opkomst van Artificial Intelligence (AI) lijkt d..

26-10-2020
news_1

Casestudy: Plantise, een fusie tussen drie bedrijven: Werken in de Cloud

Een fusie van drie bedrijven, dat brengt ook digitaal veel veranderingen met zich mee. Promax ging de uitdaging aan bij fusiebedrijf Plantise. Daar maakten drie bedrijven gezamenlijk de omslag naar de Cloud. Vanaf iedere locatie wordt nu veilig gewerkt. Werken in de Cloud Als fusiebedrijf van drie..

04-06-2020

Wil je up-to-date blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Adventskalender Promax 2021

Schrijf je in en ontvang elke dag in december tot kerst een verrassing in jouw mailbox!

Altijd prijs!