Nieuws

Nieuws, wetenswaardigheden en feiten

Vacature systeembeheerder/beheer engineer

Ons beheerteam waakt over de ICT van onze klanten en zorgt dat deze altijd beschikbaar en up-to-date is. Samen met de interne beheerders van onze klanten bepalen wij de optimale mix, of het nu gaat om tijdelijke capaciteit, het borgen van nieuwe kennisgebieden of outsourcing.

Ter uitbreiding van ons beheerteam zijn we op zoek naar een beheer engineer. We zoeken een teamplayer met een hands-on mentaliteit die zich verder wil ontplooien in een jong en dynamisch team.

Lees verder

Vacature Beheer Servicedesk

Ter uitbreiding van ons servicedeskteam zijn we op zoek naar een beheer engineer. We zoeken een teamplayer met een hands-on mentaliteit die zich verder wil ontplooien in een jong en dynamisch team. Ons beheerteam waakt over de ICT van onze klanten en zorgt dat deze altijd beschikbaar en up-to-date is. Samen met de interne beheerders van onze klanten bepalen wij de optimale mix, of het nu gaat om tijdelijke capaciteit, het borgen van nieuwe kennisgebieden of outsourcing.

Lees verder

Promax in actie voor de Ride for the Roses

Zondag 3 september hebben ruim 7.000 deelnemers meegedaan aan de 20ste editie van de Ride for the Roses om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Promax heeft met een team van 12 deelnemers deelgenomen aan deze mooie actie. In totaal heeft het team maar liefst € 2.403,- opgehaald voor het goede doel. Een resultaat waar we dan ook enorm trots op zijn! Mede dankzij uw inzet hebben we dit resultaat kunnen bereiken en wij willen u en de fietsers daar dan ook hartelijk voor bedanken.

Lees verder