Nieuws

Nieuws, wetenswaardigheden en feiten

Schoonmaakbedrijf Beercoo kiest voor Cloud werkplek van Promax

Na vele jaren een trouwe klant te zijn geweest van Promax op on-premise dienstverlening heeft schoonmaakbedrijf Beercoo nu de overstap gemaakt naar de Cloud werkplek van Promax. Zij heeft hiervoor een contract met Promax getekend voor de komende jaren. De succesvolle migratie naar de Cloud is inmiddels afgerond en de gebruikers werken nu met de nieuwe werkplek. Hiermee heeft weer een klant de overstap gemaakt naar een totale ontzorging van haar ICT omgeving door Promax.

Lees verder

SAMSAM ransomware berichtgeving

We zien op dit moment diverse berichtgeving in de media over de SAMSAM ransomware. Aanleiding hiervoor is het door Fox-IT gepubliceerde bericht over recente besmettingen met deze ransomware. Iets wat wellicht niet helemaal duidelijk is, is de wijze waarop de eerste besmetting plaatsvindt. Met dit bericht willen u we hier graag aanvullend over informeren.

Lees verder

Promax lanceert op originele wijze nieuwe huisstijl

Bergschenhoek, 30-11-2018 – ICT-dienstverlener Promax, specialist in Cloud services, security diensten en Artificial Intelligence (verder te noemen AI), introduceert vandaag haar nieuwe huisstijl op een opvallende en originele manier. Via drie filmpjes, gereleaset met steeds 1 dag er tussen, kondigt zij haar nieuwe huisstijl aan. Naast de nieuwe pay-off en nieuwe website introduceert Promax ook een nieuwe “medewerkster” namelijk Mrs. X.

Lees verder