Promax sponsorsuccessen

Bij Promax willen wij iedereen helpen. Dat is niet alleen door het bijdragen aan het succes van onze klanten, maar ook het ondersteunen van organisaties die een positieve impact hebben op het gebied van sport en maatschappelijk welzijn. Daarom willen we graag de nadruk leggen op onze enthousiaste betrokkenheid bij sponsoring. Voor ons gaat sponsoring namelijk verder dan alleen financiële steun, het gaat voor ons ook om het creëren van kansen voor groei en ontwikkeling voor iedereen.

 

Excelsior

Als je het beste uit jezelf wilt halen en je verder wilt ontwikkelen kan je dit het best doen door samen te werken. Je kan samen bergen verzetten, elkaar motiveren en ondersteunen om de doelen te bereiken die je alleen niet zou kunnen bereiken. In de wereld van sport is dit ook duidelijk te zien: Zonder een hecht team kom je nergens. Sinds een aantal jaren zijn wij sponsor van Excelsior. De mannen blijven zichzelf voortdurend ontwikkelen, maar laten we zeker niet vergeten dat de vrouwen ook een geweldige inzet tonen. De vrouwen geven eenzelfde energie en doorzettingsvermogen om hun prestaties waar te maken. Wij zijn dan ook van zowel Excelsior Mannen als Vrouwen trotse sponsor. We weten dat succes begint bij teamwork en een gemeenschappelijke passie voor groei en dat is bij Excelsior volledig aanwezig.

 

Rotterdamse Ondernemersprijs

“Ondernemers zijn gedreven, hebben durf en oog voor zaken.”. Zo ziet Ahmed Aboutaleb, burgermeester van Rotterdam, de ondernemers in Rotterdam. Wij sluiten ons hier volledig bij aan. Ondernemers zijn overal te vinden: van ergens op de zolderkamer tot een groot internationaal bedrijf met kantoren over de hele wereld. Waar ze ook zijn, zij zijn degene die onze economie draaiende houden en risico’s durven te nemen om hun doelen te behalen. Stichting Rotterdamse Ondernemersprijs weten dat ondernemerschap gevierd moet worden en richten zich op het stimuleren en promoten van ondernemerschap in Rotterdam. Ondernemers die excellent hun werk uitvoeren mogen de aandacht krijgen die zij verdienen. Bij Promax vinden wij deze passie van ondernemen net zo belangrijk en daarom blijven wij ons zelf ook altijd inzetten in de ondernemerscultuur.

 

Koningin Wilhelmina Fonds

Maart 1949: Koningin Wilhelmina besteedde het geld dat ze kreeg voor haar regeringsjubileum aan het oprichten van het Koningin Wilhelmina Fonds om kanker te bestrijden. In de decennia die volgden werd door het investeren in onderzoek deze ziekte steeds beter begrepen, opgespoord en behandeld. De gezondheid en welzijn van anderen staan bij ons hoog in het vaandel, en dat is de reden dat we met trots een steentje bijdragen aan het KWF. Net als bij ons staat samenwerking centraal, en samen met vele anderen helpen wij KWF om deze ziekte de wereld uit te helpen. Onze steun draagt bij aan het voortzetten van essentieel onderzoek om de last van kanker te verlichten en een hoopvolle toekomst te bieden.

 

KiKa

Naast het KWF steunen wij ook KiKa. Kinderen horen namelijk niet ziek te zijn. Ze moeten kunnen genieten van hun kindertijd en aan leuke dingen te denken. KiKa geneest op dit moment 81% van de kinderen met kanker. Dat is al een mooi getal, maar moet zeker nog omhoog. Vele kinderen krijgen door deze ziekte te maken met heftige bijwerkingen als gevolg van de zware behandelingen. KiKa investeert in wetenschappelijk onderzoek naar betere medicijnen en behandelingen voor een optimale kwaliteit van leven op latere leeftijd. Wij hebben voor deze mooie organisatie heel wat ICT-apparatuur gedoneerd zodat er meer kinderen een kans van leven krijgen.

 

Pan de Vida

De Peruaanse Carlos die als driejarige geadopteerd is en naar Nederland is gegaan heeft altijd liefde gehad voor zijn moederland. Zijn ware liefde heeft hij zelfs in dit bijzondere land ontmoet, maar helaas zag hij daar dat een groot deel van het land in armoede leeft en vele kinderen zijn hier de dupe van. Daaruit is de stichting Pan de Vida opgericht wat “Brood dat leven brengt” betekent. Zij richten zich op het bieden van een veelbelovende toekomst van deze kansarme kinderen. Wij gunnen elk kind het succes en daarom sponsoren wij met alle liefde de kinderen in Peru om bij te dragen aan hun toekomst.

 

Badmintonvereniging Strijen

Al meer dan 50 jaar verzorgt Badmintonvereniging Strijen badmintonlessen voor jong en oud. Elke maandagavond komt de vereniging tot leven in sporthal Apollo. Hier staan ze klaar om hun conditie te verbeteren, snelheid te verhogen en hun vaardigheden te perfectioneren. Maar het gaat verder dan dat. Net als ons zien ze sport als iets wat je samen doet. Met een grote groep bij elkaar komen om vriendschappen te sluiten en herinneringen te maken. Het is mooi om te zien dat iedereen hier samenkomt om te doen wat zij het allerleukst vinden: badmintonnen. Bij Promax waarderen we deze toewijding aan sport en gemeenschap enorm.

 

Combat

Bij de Bleiswijkse tafeltennisvereniging Combat is er altijd wel iemand te vinden. Een aantal keer in de week komen de clubleden bij elkaar voor een ontspannend potje tafeltennis. De clubleden komen niet alleen samen voor de sport, maar ook het plezier van het spel. Er worden jaarlijks meerdere keren wedstrijden tegen elkaar en andere clubs gespeeld. Hiervoor is een flinke dosis inspanning vereist. Wij zijn trots om adverteerder te zijn van deze club die zich inzet voor het samenbrengen van mensen door tafeltennis.

 

Naast het sponsoren van verschillende organisaties willen wij graag onze collega’s aanmoedigen met hun vrijetijdsactiviteiten. Wij dragen daarom een steentje bij aan de organisaties die voor hun belangrijk zijn. Dit zijn zowel sportverenigingen als maatschappelijke organisaties.

 

NLdoet

Daar blijft het niet bij. Onze collega’s zetten zich graag in om vrijwilligerswerk te doen. In maart organiseert het Oranje Fonds een vrijwilligersactie waar organisaties geholpen worden met allerlei werkzaamheden. Wij doen met onze collega’s nu al een aantal jaar mee met NLdoet! We zijn verspreid over meerdere locaties in de omgeving Rotterdam met hele verschillende taken. In maart 2023 was het wel heel gaaf! Toen we met onze collega’s bezig waren in wijktuin Noordhove in Zoetermeer, stond de koning en de koningin opeens naast ons. Samen met hen is de wijktuin opgeknapt. Volgend jaar zijn wij natuurlijk ook weer van de partij.

Wil je up-to-date blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!