DLR Eurlicon kiest voor de IT en Cybersecurity diensten van Promax

We zijn verheugd om onze nieuwe samenwerking met DLR Eurlicon, het grootste onafhankelijke liftadviesbureau in Nederland, aan te kondigen! DLR Eurlicon is bekend als kennisleverancier en vraagbaak op het gebied van diverse aspecten, waaronder liften, roltrappen, gevelonderhoudsinstallaties, automatische deuren, dakveiligheid en veilig werken op hoogte.

Van verkenning tot partnerschap

Wat eind vorig jaar begon als een verkennend gesprek en een onafhankelijk advies-stoplichtrapport, is nu uitgegroeid tot een veelbelovend partnerschap. Dit alles gericht op het versterken van de bedrijfsprocessen, onder andere door middel van slimme inrichting van de IT-omgeving en de beveiliging van de bedrijfsdata. De grondige stoplichtrapportage bood ons een diepgaand inzicht in de huidige staat van DLR Eurlicons IT-landschap. De evaluatie hiervan gaf inzicht voor DLR Eurlicon over verbeterkansen. Daarnaast gaf het direct een indruk van de werkwijze van Promax en alle expertise die in huis is. Immers is het overstappen naar een nieuwe IT-partner altijd een impactvolle beslissing!

Het onafhankelijke stoplichtrapport geeft een simpele vertaling van ingewikkelde IT-terminologie naar begrijpelijke taal. Daarnaast leggen we de impact uit van bepaalde risico’s met daarbij de vertaling naar een oplossing. Hierdoor krijg je als nieuwe klant direct een indruk van wie wij zijn en hoe wij samenwerken met onze klanten.

Samenwerking en optimalisatie

Na de opvolgende gesprekken hebben wij de kans gekregen om 2e- en 3e-lijns beheer uit te voeren op de IT-omgeving. Daarnaast gaat een van onze collega’s maandelijks ter plaatse werken. Dit zorgt voor een nauwe samenwerking, directe ondersteuning en een goed begrip van DLR Eurlicons operationele behoeften. DLR Eurlicon heeft al een interne IT-professional die verantwoordelijk is voor het beheer van de werkplekken. Onze samenwerking vult dit aan, waarbij wij onze expertise combineren met het interne team van DLR Eurlicon om een aanpak te creëren die resulteert in verbeterde IT-processen en -prestaties en tevreden eindgebruikers. Het doel van de dienstverlening van Promax is immers het leveren van een belangrijke bijdrage aan het succes van DLR Eurlicon in haar business!

Versterken van de Cybersecurity

Naast onze beheer- en monitoringstaken richten wij ons ook op de cybersecurity. In een tijdperk waarin digitale bedreigingen steeds complexer worden, is het versterken van de beveiligingsmaatregelen erg belangrijk. We gaan van start met een grondig cybersecurity-assessment om eventuele kwetsbaarheden te identificeren. Dit is een advies wat wij in deze tijd aan elk bedrijf geven en waaruit een stappenplan gemaakt kan worden om de beveiliging van de bedrijfsdata naar een hoger niveau te brengen.

Wij zijn trots om bij te mogen dragen aan het succes en de groei van DLR Eurlicon. We willen hen bedanken voor het vertrouwen en we kijken er enorm naar uit om de reis met DLR Eurlicon de komende jaren voort te zetten, waarbij hun visie en doelen omzetten in concrete resultaten óók het doel van Promax is!

Overstappen naar Promax is veilig en simpel!

Ben je ook op zoek naar een partner die jouw bedrijfsprocessen versterkt, jouw IT-landschap optimaliseert en jouw cybersecurity naar een hoger niveau tilt? Neem contact op met ons team en ontdek wat Promax voor jou kan betekenen. Samen creëren we resultaten die jouw visie en doelen weerspiegelen en jouw bedrijf laten groeien.

Wil je up-to-date blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!