Artificial Intelligence

Artificial Intelligence (AI) ook wel bekend als kunstmatige intelligentie is een verzameling van technologieën die de functies van het menselijk brein, zoals horen, zien, inschatten, voorspellen, taal interpreteren, objecten en emoties herkennen nabootst. Hierdoor kunnen systemen en machines ingezet worden om taken uit te voeren die de mens niet kan of wil uitvoeren, omdat het bijvoorbeeld te complex is, te veel tijd kost, foutloos moet, te saai is, te gevaarlijk is of 24/7 door moet kunnen gaan. Omdat computers wel de capaciteit hebben grote hoeveelheden data op hoge snelheid te verwerken, biedt AI veel mogelijkheden voor het bedrijfsleven.

Door dagelijkse taken over te nemen of te ondersteunen, is de mens minder tijd kwijt aan het verzamelen en analyseren van data en is er méér tijd voor strategie, besluitvorming, kwaliteit of service.

Tegenwoordig is het bouwen van AI oplossingen een stuk eenvoudiger geworden en is programmeerkennis geen vereiste meer. Hierdoor is het toepassen van Artificial Intelligence toegankelijker geworden voor bedrijven. In diverse bedrijfsprocessen kunnen deze oplossingen ondersteuning bieden.

Hoe kan je AI toepassen binnen jouw bedrijf?

Meer weten over Artificial Intelligence?

Schrijf je in voor een Seminar of Masterclass of maak een afspraak voor een inspiratiesessie waarbij wij samen met jouw directieleden de business onder de loep nemen, om te identificeren waar AI oplossingen waarde kunnen toevoegen aan jouw organisatie en bedrijfsprocessen.

Bekijk ook eens onze publicaties in onze mediabibliotheek.

Vraag een AI inspiratiesessie aan

Wij komen bij jou langs! Tijdens deze sessie lichten wij oplossingen toe die passen bij  jouw sector.  Wij nemen vervolgens jouw innovatie doelstellingen en de bedrijfsprocessen samen met jouw directie of  management team door.

Ik wil me aanmelden voor een inspiratiesessie!

Aan de hand van meer gedetailleerde proces analyses tijdens workshops met key-users zoeken wij samen met onze partners naar passende oplossingen die wij vervolgens in beheersbare fasen implementeren. Onze Customer Success Manager bewaakt de kwaliteit en de doelstellingen gedurende het gehele implementatie traject en zorgt voor  de nazorg, opvolging en continue verbetering van jouw oplossing.

Onze Artificial Intelligence partners

Deelnemer Nederlandse AI Coalitie (NL AIC)

Om initiatieven in Artificial Intelligence te stimuleren en te verbinden, zijn wij deelnemer van de Nederlandse AI Coalitie (NL AIC).

De Nederlandse AI Coalitie is een publiek-private samenwerking, waarbij overheid, bedrijfsleven, onderwijs- en onderzoeksinstellingen en maatschappelijke organisaties samenwerken. De coalitie heeft als doel de Nederlandse activiteiten in AI te stimuleren, te ondersteunen en waar nodig te organiseren. Ze wil Nederland in een voorhoedepositie krijgen op het gebied van kennis én toepassing van AI voor welvaart en welzijn. De NL AIC moet gaan functioneren als dé katalysator van AI-toepassingen in ons land. Meer informatie vind je op nlaic.com.

Wil je up-to-date blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!