Cybersecurity assessment

Onze uitgebreide Security Assessment is ontworpen om inzicht te geven in de huidige beveiligingsstatus van jouw organisatie en om je te begeleiden bij het nemen van stappen naar een hoger beveiligingsniveau.

Waarom Een Cybersecurity Assessment een Goed Idee Is voor joUw Organisatie:

In de snel evoluerende digitale wereld van vandaag is cybersecurity van cruciaal belang voor elke organisatie, ongeacht de omvang of branche. Een cybersecurity assessment biedt aanzienlijke voordelen voor jouw organisatie. Een cybersecurity assessment is een investering in de toekomst. Door proactief te handelen en de cybersecurity te verbeteren, kan je jouw bedrijf beschermen tegen toenemende cyberdreigingen.

 • Identificatie van zwakke punten
  Een cybersecurity assessment onthult de zwakke punten in jouw huidige beveiligingsinfrastructuur en -praktijken. Hierdoor kan je potentiële risico's en kwetsbaarheden begrijpen voordat ze worden uitgebuit door kwaadwillenden.
 • Proactieve Bescherming
  Door jouw beveiligingsmaatregelen regelmatig te evalueren en bij te werken, kan je proactief reageren op nieuwe bedreigingen en trends in de cyberwereld. Dit verkleint de kans op succesvolle cyberaanvallen en datalekken.
 • Bescherming van gevoelige gegevens
  Organisaties verzamelen en bewaren vaak gevoelige informatie, zoals klantgegevens, financiële gegevens en bedrijfsstrategieën. Een cybersecurity assessment helpt bij het beschermen van deze gegevens tegen ongeautoriseerde toegang en diefstal.
 • Compliance en regelgeving:
  Veel industrieën hebben te maken met strikte nalevingsvereisten en regelgeving met betrekking tot gegevensbeveiliging. Een cybersecurity assessment helpt te voldoen aan deze regelgeving en voorkomt potentiële boetes en juridische gevolgen.
 • Verhoogd vertrouwen
  Klanten, partners en belanghebbenden vertrouwen op jouw vermogen om hun gegevens veilig te bewaren. Een succesvolle cybersecurity assessment toont aan dat je serieus bezig bent met beveiliging en verhoogt het vertrouwen dat anderen in jouw organisatie hebben.
 • Kostenbesparingen op lange termijn
  Het investeren in een cybersecurity assessment en het implementeren van aanbevolen maatregelen kan initieel kosten met zich meebrengen, maar op de lange termijn kan het helpen bij het voorkomen van dure gegevensinbreuken en herstelinspanningen.
 • Bewustwording en educatie
  Een cybersecurity assessment vergroot de bewustwording binnen jouw organisatie over de risico's en best practices op het gebied van beveiliging. Het helpt jouw team om beveiligingsprotocollen beter te begrijpen en op te volgen.

Hoe Ons Assessment Werkt:

 • Questionnaire invullen
  Je begint door onze eenvoudige vragenlijst in te vullen, die ons helpt de situatie van jouw organisatie beter te begrijpen.
 • Extern onderzoek
  Onze deskundigen voeren een grondig extern onderzoek uit om aanvullende inzichten te krijgen.
 • Inventarisatie applicatielandschap
  We analyseren de applicatielandschap van jouw organisatie om potentiële zwakheden te identificeren.
 • Onsite bezoek
  We organiseren een bezoek met jouw belanghebbenden om dieper in te gaan op de beveiligingsbehoeften.
 • Advies en rapportage
  Op basis van onze bevindingen stellen we een gedetailleerde rapportage op met aanbevelingen voor verbetering.
 • Evaluatiegesprek
  We bespreken onze bevindingen en aanbevelingen in een evaluatiegesprek, waarbij we jouw vragen beantwoorden.

Wacht niet langer
Check de status van jouw cybersecurity!

Bescherm jouw organisatie tegen potentiële bedreigingen en werk samen met ons om de beveiligingsvolwassenheid van jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.
Laat jouw gegevens achter zodat we jouw Cybersecurity Assessment kunnen inplannen.