Kennismaken met onze nieuwe collega Duncan

In oktober mochten we Duncan, Service Delivery Manager (SDM), verwelkomen in ons team. Laten we kennismaken met hem en zijn functie!

De rol van Duncan is om de tevredenheid van onze vrienden continue te blijven waarborgen. Dit doet hij door alle bedrijfsprocessen en afspraken die contractueel zijn gemaakt te controleren, aan te passen waar nodig en te blijven verbeteren met het oog op de toekomst. Zowel intern als extern is Duncan dus dagelijks in de weer om de tevredenheid te optimaliseren. Zo is hij intern gestart met het verzamelen van de huidige contractstukken, met als doel deze te vertalen naar een goed leesbare verzameling met heldere afspraken zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Door Duncan’s sportachtergrond (willen winnen😉) en gedrevenheid gaat hij altijd voor het beste voor zowel Promax als voor al onze vrienden.

Wil jij ook deel uitmaken van ons team? We hebben momenteel enkele openstaande vacatures die misschien perfect bij jou passen! Bekijk ze hier en wie weet verwelkomen we jou binnenkort.

Wil je up-to-date blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!