Promax doet mee aan NLdoet!

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart is het weer zo ver. Dan organiseert het Oranje Fonds voor de 19e keer NLdoet. Ook wij doen weer mee. Dit jaar organiseren we onder andere een lunch voor zelfstandig wonende senioren in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Daarnaast plaatsen we in Wijktuin Noordhove 50 in Zoetermeer nieuwe houten bakken voor de schooltuintjes. Verder gaan wij de tuin opknappen en snoeien. En voor de bewoners van Palet Welzijn Zoetermeer maken we de balkons en de gemeenschappelijk ruimte weer gezellig. Ook voeren we grote klussen uit in Speeltuinvereniging Ijsselkids Nieuwerkerk aan den IJssel. 

We zijn blij en trots dat onze collega’s hieraan deelnemen. Op deze manier dragen wij iets bij aan mensen en organisaties in onze omgeving die deze steun hard kunnen gebruiken.

10 maart alleen bereikbaar in geval van spoed

Omdat wij met zoveel mogelijk collega’s willen deelnemen aan NLdoet zijn wij op vrijdag 10 maart gesloten. Wij zijn uiteraard wel bereikbaar in geval van spoed.

Door een dag vrijwilligerswerk te doen willen we onze collega’s inspireren en dragen wij iets bij aan mensen en organisaties in onze omgeving die deze steun hard kunnen gebruiken. We zijn daarom blij en trots dat onze collega’s hieraan deelnemen.

We bedanken jou voor je begrip dat wij deze dag gesloten zijn en vertrouwen erop dat je ons graag wilt steunen hierin.

Voor meer informatie over NLdoet kijk je op www.nldoet.nl

 

Wil je up-to-date blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!