Phishing Awareness training

Wat houdt phishing mail in? De Rijksoverheid omschrijft het als volgt: “Bij phising mails proberen criminelen medewerkers naar een valse website te lokken. Daar stelen ze gegevens of geld. Klik nooit op links in een phishing e-mail”. Wil je inzicht krijgen hoe alert en weerbaar jouw medewerkers zijn tegen een phishing aanval? Hoe handelen ze bij het ontvangen van deze mails?

Maak je medewerkers bewust. Verbeter jouw cybersecurity.

Met de Phishing Awareness training test je hoe medewerkers reageren op phishing mails met dezelfde technieken als cybercriminelen, maar op een veilige manier. De mail wordt zo opgesteld dat deze nog herkend kan worden door oplettende medewerkers, maar zeer aantrekkelijk zijn om op te klikken.

Wat wordt er gemeten tijdens de Phishing Awareness training?

  • Hoeveel mensen de mails openen
  • Hoeveel mensen klikken op een link
  • Hoeveel mensen er vervolgens data invoeren

Met onze Phishing Awareness training kun je de medewerkers extra bewust maken van de gevaren van phishing mails, waardoor ze in het vervolg echte phishing mails beter zullen herkennen en hier naar kunnen handelen.

Vraag vrijblijvend een demo aan

Interesse in een Phishing Awareness training?

We gaan jouw medewerkers helpen om phishing mails te herkennen en ze leren wat ze moeten doen als er toch per ongeluk op geklikt is of gegevens zijn achtergelaten. Neem contact op met ons cybersecurity team voor meer informatie.


Contact

Wil je up-to-date blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!