Identity and Access Management

De wereld digitaliseert in snel tempo en het gebruik van webapplicaties neemt elke dag toe. Deze digitalisering zorgt voor nieuwe uitdagingen. Zowel voor beveiliging als voor identiteitscontrole. Zo is het cruciaal om de authenticaties van jouw medewerkers onder controle te hebben. En vanzelfsprekend wil je dat klanten eenvoudig en zonder risico inloggen op de aangeboden Cloudapplicaties. Voor beide uitdagingen is Identity and Access Management een op maat gesneden oplossing. Identity and Access Management is een co-creatie tussen Promax en Anoigo en is een volwaardige oplossing voor webapplicaties.

Eenvoud, maatwerk en controle met Identity and Access Management

Identity and Access Management voegt een authenticatieschil toe tussen lokaal geïnstalleerde on-premise software, de cloudomgeving en cloudapplicaties. Jouw medewerkers en klanten kunnen met een Single Sign-On de verschillende SaaS-toepassingen eenvoudig en op maat gebruiken. Promax helpt je de Identity and Access Management voor lokale en hybride toepassingen, plus cloudtoepassingen te centraliseren. Dankzij deze centralisatie is ook het beheer van identiteiten en toegangsrechten eenvoudig te controleren.

Waarborg en garantie zorgeloze Cloudoplossing

Om bij Identity and Access Management de juiste service te leveren, maakt Promax gebruik van de SIAM-oplossing van Anoigo (SIAM). De samenwerking tussen Promax en Anoigo biedt klanten de garantie op een zorgeloze cloudoplossing. Promax vertolkt de rol van hoofdaannemer én fungeert tevens als one single point of contact en contract voor jou als klant. De combinatie van SIAM en 24×7 beheer van Promax waarborgt een vlekkeloze dienstverlening. Bovendien vullen de dienstverlening van Security Monitoring en de dienstverlening van Idenitity and Access Management van Promax elkaar perfect aan. Lees hier meer over Identity and Access Monitoring.

Voordelen Identity & Access Management

Eenvoudig inloggen

Met Single Sign-On

Eén aanspreekpunt

Jouw vaste contactpersoon van Promax

Oplossing draait 24×7 in de Cloud

Eenvoudig te implementeren

Zowel in on-premise als cloudomgeving

De SIAM-oplossing is aan te sluiten op belangrijke authenticatiemethoden

Zoals Microsoft ADFS, eHerkenning, DigiD, DigiD Eenmalig Inloggen, de Surffederatie, iDIN, Idensys, UZI-pas, eIDAS, SMS en OAuth (Facebook, Google, etc.)

Wil je up-to-date blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!