Promax helpt Bergschenhoek Groep succesvol overstappen naar de Cloud

We zijn trots om te delen dat Bergschenhoek Groep, één van onze gewaardeerde klanten, heeft gekozen voor het Promax Private Cloud platform en hierbij de stap heeft gezet naar volledig in de ‘cloud’ werken. Na het verlengen van hun samenwerking met ons voor nog eens 3 jaar en na de verkoop van één van de bedrijfsonderdelen, hebben we met z’n allen aan de tekentafel gezeten om dit project tot een succes te maken.

We hebben er vele uren, bloed, zweet en tranen van geluk in gestoken om dit project te realiseren. Het overgangsweekend in februari was een moment om nooit te vergeten voor zowel de Bergschenhoek Groep als voor ons. Onze engineers waren op elke locatie aanwezig voor de omzetting en op maandagochtend waren we er om te helpen en ondersteunen waar nodig. We hebben zelfs heerlijk warme broodjes voor iedereen verzorgd!

Als resultaat hebben we een zeer soepel werkende en veilige IT-omgeving gerealiseerd, die volledig toekomstproof is ingericht. Zoals Corine Rook, directeur van de Bergschenhoek Groep, het verwoordt: “De reactie van onze organisatie op deze transitie is ongekend positief. Dankzij Promax kunnen we nu vol vertrouwen en efficiënter werken in de cloud.”

Wij zijn blij met de keuze van de Bergschenhoek Groep en we zijn vastbesloten om onze klanten te blijven ondersteunen bij het realiseren van soortgelijke projecten. Neem gerust contact met ons op als je wilt weten hoe wij jouw organisatie kunnen helpen om naar de cloud over te stappen.

Wil je up-to-date blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!