Promax versterkt zich door overname Rodenburg ICT Solutions

Bergschenhoek, 1 september 2021 – Promax, een IT-bedrijf gespecialiseerd in baanbrekende Cloud-, Security- en Artificial Intelligence-oplossingen, maakt vandaag bekend dat het een overeenkomst heeft getekend voor de overname van Rodenburg ICT Solutions. Rodenburg ICT Solutions is aanbieder van ICT en automatisering voor het midden- en kleinbedrijf.

Voor Promax is de overname een logische stap. Zij versterkt haar activiteiten met deze overname door een mooie klantenset en een gekwalificeerd ICT team aan haar activiteiten toe te voegen. Leon Rodenburg en zijn team hebben een uitstekende reputatie opgebouwd in de afgelopen jaren. Zij hebben daarmee een trouwe klantenbase opgebouwd. De oud-directeur van Rodenburg ICT Solutions, Leon Rodenburg, zal de rol van Service Delivery Manager op zich nemen binnen Promax. Dit wordt gezien als een verrijking van het Promax-team.

Een goede match

“Door de overname zijn wij in staat om zowel de klanten van Rodenburg ICT Solutions als die van Promax beter te bedienen. We delen dezelfde bedrijfswaarden van integriteit, hoge kwaliteit en respect. Samen kunnen we onze klanten overal en altijd nog beter van dienst zijn. Met het nieuwe bedrijf kunnen wij beter inspelen op vragen van onze klanten op het gebied van security, een kennisgebied waar Promax erg sterk in is”, zegt Leon Rodenburg, directeur van Rodenburg ICT Solutions. “Daarnaast is er vraag naar een 24/7 storingsdienst voor IT-ondersteuning. Ook de toevoeging van AI-diensten is van meerwaarde voor onze klanten. Ik heb zelf van 2004 tot 2006 bij Promax gewerkt en ken het bedrijf goed. Dat ik veel vertrouwen heb in deze stap blijkt wel uit het feit dat ik zelf in dienst treedt bij Promax. Wat ik herken in Promax is dat altijd het belang van de klant voorop staat, de klant is de drijfveer voor alles wat we doen.”

Veilig werken in de Cloud

Promax is in staat om zowel grote bedrijven als kleine bedrijven goed te bedienen, dit dankzij haar Cloud werkplek propositie.

“Microsoft is met een Premium Business-licentie gekomen waarmee wij ook eenmansbedrijven, zoals bijvoorbeeld ZZP’ers, uitstekend kunnen faciliteren”, zegt Judith Littel, algemeen directeur van Promax. “Voor een paar tientjes per maand kunnen zij veilig werken in de Cloud, wordt hun laptop of pc van afstand voorzien van de laatste updates en mogen zij onbeperkt bellen naar onze servicedesk voor ondersteuning en vragen. Onze passie is dan ook dat elk bedrijf, groot of klein, op een veilige manier gebruik moet kunnen maken van de laatste technologieën en ontwikkelingen. Op een simpele en betaalbare manier. Daar zetten wij ons voor in.”

“Door deze overname kunnen we ons team verder versterken met de kundige collega’s van Rodenburg ICT. Het is enorm moeilijk om aan goede IT-engineers te komen. We prijzen ons dus gelukkig dat we op deze manier ons team verder kunnen uitbreiden. Dit komt ook ten goede aan de klanten van Promax. Met Leon Rodenburg als Service Delivery Manager krijgen onze klanten een zeer ervaren contactpersoon die hun belangen voorop stelt in alles wat hij doet”, aldus Judith Littel.

Wil je up-to-date blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!