Sophos Platinum Partner

We hebben de Sophos Platinum Partner-status verdiend. Om deze status te krijgen moesten onze collega’s onder andere diverse certificeringen behalen zodat ze over het hoogste kennisniveau beschikken.

Colin Schreuders, operationeel directeur bij Promax: “Het behalen van de hoogste partnerstatus is een mooi en belangrijk nieuw hoofdstuk in de samenwerking met Sophos. Bij Promax staan informeel zakendoen en kwaliteit hoog in het vaandel. Met deze focus zijn we in 2020 samen met Arjan Boll, channel account executive bij Sophos, een traject gestart om ons meer en meer te onderscheiden en te specialiseren in security-oplossingen voor onze klanten. Dankzij de samenwerking met Sophos is Promax dus in staat haar klanten écht te ondersteunen in complexe security-vraagstukken, wat nodig is als zij zich willen verdediging tegen huidige cyberdreigingen zoals ransomware.”

Op de foto: links Colin Schreuders, rechts Arjan Boll

Arjan Boll: “Promax is een cybersecurity expert en daarmee voor Sophos een belangrijke en waardevolle schakel voor het adviseren van Sophos oplossingen. Dankzij de focus en het commitment van het Promax team, onder leiding van Colin Schreuders en Leon Jansen, hebben we de afgelopen jaren een geweldige groei doorgemaakt. Wij zijn dan ook erg blij en trots dat we Promax hebben kunnen toevoegen aan het select clubje Platinum Sophos partners. Kennis en commitment gecombineerd met een hele fijne samenwerking maken dit tot een ijzersterk partnership”

Over Sophos
Sophos is een wereldwijde leider in next-gen cyberbeveiliging en beschermt meer dan 500.000 organisaties en miljoenen consumenten in meer dan 150 landen tegen de meest geavanceerde cyberdreigingen van vandaag. Aangedreven door threat intelligence, AI en machine learning van SophosLabs en SophosAI, levert Sophos een breed portfolio van geavanceerde producten en diensten om gebruikers, netwerken en endpoints te beveiligen tegen ransomware, malware, exploits, phishing en het brede scala aan andere cyberaanvallen. Sophos biedt een enkele geïntegreerde cloudgebaseerde beheerconsole, Sophos Central – het middelpunt van een adaptief cyberbeveiligingsecosysteem met een gecentraliseerd data lake dat gebruik maakt van een uitgebreide reeks open API’s die beschikbaar zijn voor klanten, partners, ontwikkelaars en andere leveranciers van cyberbeveiliging. Sophos verkoopt haar producten en diensten via resellerpartners en managed service providers (MSP’s) wereldwijd. Het hoofdkantoor van Sophos is gevestigd in Oxford, VK. Meer informatie is beschikbaar op www.sophos.com.

Wil je up-to-date blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!