Preventie

Grote cyberaanvallen kunnen een hoop schade aanrichten. Je loopt door een aanval bijvoorbeeld risico dat je niet kan doorwerken en zelfs bestanden kwijt kan raken. In sommige gevallen loop je risico op imagoschade en soms komt zelfs de marktpositie in gevaar. Je wilt jouw bedrijfsgevoelige informatie beschermen, maar toch jouw medewerkers op een gebruiksvriendelijke en flexibele manier laten werken. Daarnaast is het ook belangrijk om te voldoen aan de wet- en regelgeving. Iedere organisatie beschikt over gevoelige persoonsgegevens. Voldoet jouw organisatie aan de Europese wetgeving Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)? En wist je dat je bijvoorbeeld een meldplicht hebt bij een eventuele datalek?

Wil je weten of jouw bedrijf goed is beschermd tegen bedreigingen van buitenaf? Dan is het belangrijk om te checken hoe jouw security ervoor staat.

Download de Security checklist!

Bij Promax gaan we graag met je in gesprek om kwetsbaarheden in kaart te brengen. Met gerichte oplossingen, checks en onze diensten zorgen we dat je veiliger kunt werken.

Wil je gebruik maken van onze Cybersecurity preventie mogelijkheden?


Onze specialisten staan graag voor je klaar!


Neem contact met ons op

Wil je up-to-date blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!