Backup en Uitwijk

De impact van een ICT-calamiteit is groot. Je kunt niet het risico lopen om ‘uit de lucht’ te zijn, ook al is het maar voor even. Promax helpt je met extra zekerheden. We kunnen systemen redundant hosten of een fysieke, virtuele of online back-upomgeving of uitwijkomgeving voor je inrichten. Onze medewerkers kunnen je ook adviseren over datarecovery.

Ondernemen is niet zonder risico’s, maar sommige risico’s wil je gewoon niet lopen.

 

Backup en Uitwijk van Promax:
Bouwen, beheren, onderhouden en testen

Promax bouwt, beheert, onderhoudt en test backup en uitwijk systemen inclusief de dataverbindingen en koppelingen met andere systemen. We laten niets aan het toeval over en werken volgens heldere SLA’s.

Waarom Backup?

Een Backup of simpel gezegd een reservekopie is een kopie van jouw data die bijvoorbeeld op een harde schijf staat. Daardoor kunnen jouw data snel hersteld worden, als deze beschadigd of corrupt raken.

Waarom Uitwijk?

Uitwijken betekent dat je naar een andere omgeving verhuist als de eigen omgeving niet meer beschikbaar is. Hierdoor kan je snel herstellen na een ‘ramp’. Dit kan een fysieke ramp zijn zoals een brand, aardbeving, overstroming etc. maar ook een ‘ramp’ op technisch vlak.

Wil je meer weten over Backup en Uitwijk van Promax?

Laat je gegevens achter. Dan nemen we z.s.m. contact met je op.


Gegevens achterlaten

We helpen je graag verder

Judith Littel
Algemeen directeur

Mandy van Aerde
Accountmanager

Robert van Dijk
Accountmanager

Coen van Gestel
Junior Accountmanager

Bram van Batenburg
Medewerker Binnendienst

Alfons van de Langenberg
Medewerker Binnendienst

Wil je up-to-date blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!