Cloud WiFi

Ben jij op zoek naar een moeiteloze en hoogwaardige draadloze internetervaring, waar je ook bent? Dan hebben wij dé oplossing voor jou: Cloud WIFI. Mobiele devices raken steeds meer geïntegreerd in ons dagelijks leven. We willen op ieder moment op iedere locatie kunnen werken, zoals met onze Cloud Werkplek mogelijk is. De kans is groot dat jouw telefoon op dit moment op jouw bureau, in jouw broekzak of in jouw tas zit. Wil je klaar zijn voor de verandering? Dan heb je een netwerkomgeving nodig die aansluit op de toename van het gebruik van mobiele devices, waarbij je altijd en overal toegang hebt tot een beveiligde Wifi verbinding. Met Cloud WIFI geniet je van een betrouwbare en snelle internetverbinding, zonder gedoe. Of je nu een klein bedrijf hebt, een middelgroot kantoor runt of een groot winkelcentrum beheert, wij hebben precies wat je nodig hebt.

Promax is specialist in Cloud Wifi en biedt jou de mogelijkheid om Cloud Wifi als dienst af te nemen. Je hebt dan een optimaal draadloos netwerk voor een vast bedrag per maand. Geen grote investering en geen omkijken naar beheer, monitoring en onderhoud.

Een keer kennismaken? Graag!

Wat is Cloud WIFI?

Cloud WIFI is een geavanceerde draadloze internetoplossing die gebruikmaakt van de nieuwste technologieën. Hiermee bieden wij jou een betrouwbare en snelle internetverbinding, waar je ook bent. In tegenstelling tot traditionele lokale netwerken, wordt het Cloud WIFI-netwerk beheerd en gehost in de cloud. Dat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over onderhoud, beveiliging of schaalbaarheid.

De nieuwe snelle Wifi 802.11ac LAN standaard

Om toegang te krijgen tot een snelle, krachtige en veilige Wifi verbinding, maken we in de pakketten Zilver en Goud gebruik van de nieuwe Wifi 802.11ac standaard. Steeds meer mobiele devices zijn voorzien van de 802.11ac standaard, waardoor je hogere snelheden kunt realiseren. De nieuwe standaard is 3x sneller dan de voorgaande 802.11n en beschikt over dubbele bandbreedte met ondersteuning tot vijf 80MHz kanalen.

De voordelen van Cloud Wifi

Geen grote investering

Je betaalt een vast bedrag per maand, waardoor je geen onverwachte kosten hebt.

Optimale beveiliging

De software wordt automatisch geüpdatet, waardoor je altijd gebruik maakt van de nieuwste versie.
En met Cloud WIFI kun je eenvoudig een apart gastnetwerk opzetten, zodat jouw klanten en bezoekers veilig kunnen internetten zonder toegang tot jouw interne netwerk. Daarnaast kun je toegangscontroles instellen om ervoor te zorgen dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot jouw WIFI-netwerk, waardoor de beveiliging wordt verhoogd.

Geen zorgen over beheer, monitoring en onderhoud

Wij hebben specialisten in huis die jouw netwerk bewaken, beheren en onderhouden, zodat je hier zelf geen kostbare tijd aan verliest en je je geen zorgen hoeft te maken over het netwerk.

Eenvoudig uit te breiden

Je kunt access points eenvoudig aan de omgeving toevoegen of jouw pakket uitbreiden, wanneer je over meer functionaliteiten wilt beschikken.

Tot 3x snellere verbinding met de nieuwe Wifi 802.11ac LAN standaard

De nieuwe standaard is 3x sneller dan de voorgaande 802.11n en beschikt over dubbele bandbreedte met ondersteuning tot vijf 80MHz kanalen.

Betrouwbaarheid

Met Cloud WIFI geniet je altijd van een stabiele en betrouwbare internetverbinding. Wij begrijpen hoe frustrerend het kan zijn om met een trage of onbetrouwbare verbinding te werken. Daarom streven we naar maximale uptime en snelheid, zodat jij altijd online kunt zijn.

Wil je meer informatie over Cloud Wifi van Promax?

Wij helpen je graag verder!


Laat ons contact met jou opnemen.

We helpen je graag verder

Judith Littel
Algemeen directeur

Mandy van Aerde
Accountmanager

Robert van Dijk
Accountmanager

Coen van Gestel
Junior Accountmanager

Bram van Batenburg
Medewerker Binnendienst

Alfons van de Langenberg
Medewerker Binnendienst

Wil je up-to-date blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!