Cloud WiFi

We zitten momenteel midden in een tijdperk van verandering. Mobiele devices raken steeds meer geïntegreerd in ons dagelijks leven. We willen op ieder moment op iedere locatie kunnen werken, zoals met onze Cloud Werkplek mogelijk is. De kans is groot dat jouw telefoon op dit moment op jouw bureau, in jouw broekzak of in jouw tas zit. Wil je klaar zijn voor de verandering? Dan heb je een netwerkomgeving nodig die aansluit op de toename van het gebruik van mobiele devices, waarbij je altijd en overal toegang hebt tot een beveiligde Wifi verbinding.

Promax is specialist in Cloud Wifi en biedt jou de mogelijkheid om Wifi als dienst af te nemen. Je hebt dan optimaal draadloos netwerk voor een vast bedrag per maand. Geen grote investering en geen omkijken naar beheer, monitoring en onderhoud.

Een keer kennismaken? Graag!

Je kunt het netwerk voor jouw eigen medewerkers en jouw eigen gasten eenvoudig scheiden en doordat we gebruik maken van de nieuwe Wifi 802.11ac standaard heb je toegang tot een zeer snel netwerk.

De nieuwe snelle Wifi 802.11ac LAN standaard

Om toegang te krijgen tot een snelle, krachtige en veilige Wifi verbinding, maken we in de pakketten Zilver en Goud gebruik van de nieuwe Wifi 802.11ac standaard. Steeds meer mobiele devices zijn voorzien van de 802.11ac standaard, waardoor je hogere snelheden kunt realiseren. De nieuwe standaard is 3x sneller dan de voorgaande 802.11n en beschikt over dubbele bandbreedte met ondersteuning tot vijf 80MHz kanalen.

De voordelen van Cloud Wifi

Geen grote investering

Je betaalt een vast bedrag per maand, waardoor je geen onverwachte kosten hebt.

Optimale beveiliging

De software wordt automatisch geüpdatet, waardoor je altijd gebruik maakt van de nieuwste versie.

Geen zorgen over beheer, monitoring en onderhoud

Wij hebben specialisten in huis die jouw netwerk bewaken, beheren en onderhouden, zodat je hier zelf geen kostbare tijd aan verliest en je je geen zorgen hoeft te maken over het netwerk.

Eenvoudig uit te breiden

Je kunt access points eenvoudig aan de omgeving toevoegen of jouw pakket uitbreiden, wanneer je over meer functionaliteiten wilt beschikken.

Tot 3x snellere verbinding met de nieuwe Wifi 802.11ac LAN standaard

De nieuwe standaard is 3x sneller dan de voorgaande 802.11n en beschikt over dubbele bandbreedte met ondersteuning tot vijf 80MHz kanalen.

Wil je meer informatie over Cloud Wifi van Promax?

Wij helpen je graag verder!


Laat ons contact met jou opnemen.

We helpen je graag verder

Judith Littel
Algemeen directeur

Mandy van Aerde
Accountmanager

Robert van Dijk
Accountmanager

Coen van Gestel
Junior Accountmanager

Bram van Batenburg
Medewerker Binnendienst

Alfons van de Langenberg
Medewerker Binnendienst

Wil je up-to-date blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!