Cybersecurity

Je wilt weten of jouw organisatie veilig is op IT-gebied, maar je weet niet waar je moet beginnen of hoe je het aan moet pakken. De dreigingen in de cyberwereld veranderen continu en ook de cyber security oplossingen. Je vindt het moeilijk om dit bij te benen. Of heb je gezien dat het bijvoorbeeld bij jouw concurrent helemaal fout is gegaan na een datalek en wil je dat zelf voorkomen? En wat doe je als je budgetkeuzes moet maken? Wat is nu ècht een goede investering op het gebied van cyber security?

Laat jouw organisatie 24/7 bewaken door ons Security Operations Center (SOC) zodat je direct gealarmeerd wordt bij een mogelijk incident.

Met Cybersecurity van Promax optimaal gewapend tegen cybercrime!

Gehackt? Bel ons! 088 707 07 88

Preventie, detectie en response

De cybersecurity maatregelen van Promax bestaan uit:
Preventie
; we proberen zoveel mogelijk te voorkomen dat een incident optreedt. Detectie; waarbij we kunnen vaststellen dat er iets fout gaat als dat ondanks de preventie onverhoopt toch gebeurt. En response zodat we bij een detectie jouw data en belangen veilig kunnen stellen en we er voor kunnen zorgen dat jouw organisatie zo snel mogelijk weer veilig up and running is.
Tijdens een aanval telt elke seconde.

Onze Security oplossingen

Detachering / projectondersteuning

 

SIEM specialist

Promax detacheert specialisten zowel in de eerste als in de tweede lijn. Kleine bedrijven plukken de vruchten van beide vormen van support. Bij grote bedrijven is de eerstelijns ondersteuning vaak geregeld met eigen medewerkers. Hier volstaat een tweedelijns ondersteuning.

IBM QRadar consultant

Is jouw bedrijf overtuigd van de voordelen van Security Monitoring om cybercrime een halt toe te roepen? En staat de afdeling ICT op het punt om QRadar van IBM als Cloudoplossing te gaan gebruiken? Bedenk dat de transitie naar deze krachtige SIEM-oplossing om specifieke kennis en ervaring van dit toonaangevende en beproefde Security Intelligence Platform vraagt.

De kans is groot dat jouw bedrijf dit specialisme niet in huis heeft. Kennis van IBM QRadar is schaars en slechts voorbehouden aan enkele security experts pur sang. Het team van Promax helpt jouw ICT-afdeling graag vooruit. Graag zetten we onze knowhow en ervaring op locatie in bij de implementatie en migratie van IBM QRadar.

Proactief en preventief

Promax is een betrouwbare en deskundige security partner met een eigen Security Operations Center. Onze Cybersecurity Experts werken in een ‘hightech’ omgeving om jouw systemen, netwerken, applicaties en data proactief en preventief te beschermen tegen cybercrime. In de markt wordt dit ook wel gezien als Managed Detection and Response (MDR). Dit houdt in dat wij jouw de tools bieden die je nodig hebt om jouw organisatie effectief te beschermen tegen cyberdreigingen. Hierdoor krijgt jouw organisatie toegang tot onze 24/7 Security Operations Center (SOC) en de beveiligingsexpertise die nodig is om jouw organisatie effectief te beschermen.

We gaan ook nog eens verder dan alleen de preventie waarbij we een ​​eventuele aanval willen stoppen. We zorgen ervoor dat jij je nooit zorgen hoeft te maken dat je twee keer door dezelfde cyberaanval wordt getroffen. Vanzelfsprekend bieden wij je deze diensten vanuit de Cloud, tegen een betaalbaar bedrag per maand.

Wil je up-to-date blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!