Werken bij

Promax is een bedrijf om trots op te zijn. Een bedrijf waar we elkaar als mensen laten groeien door in elkaar te investeren en te leren en evalueren als er zaken beter moeten. Een bedrijf waar we vooral ook plezier willen hebben in wat we doen en met wie we dat doen. Een grap, samen lunchen, tafelvoetbal spelen, een barbecue op z’n tijd. Maar altijd streven we met z’n allen naar de hoogste vorm van kwaliteit, we dagen elkaar daarin uit en staan altijd open voor verbetering.

Bekijk openstaande vacatures

Werken bij Promax: Doing business
with friends

Bekijk de openstaande vacatures

Bij Promax geloven we in het creëren van een warme en gezellige werkomgeving, waar vriendschappen gedijen terwijl we samen succesvol zaken doen. Onze mantra is “Doing Business with Friends”, en dat voel je meteen als je bij ons binnenstapt.

We hebben momenteel enkele geweldige vacatures en we zijn op zoek naar nieuwe vrienden om samen mee te groeien. Als je gepassioneerd bent over technologie, innovatie en plezier hebben op het werk, dan moet je zeker onze openstaande vacatures bekijken!

Bij Promax waarderen we elke individuele bijdrage en vieren we gezamenlijk onze overwinningen. We bieden ook volop ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Nieuwsgierig geworden? We maken graag kennis met jou!
Bekijk onze openstaande vacatures en ben je enthousiast over een vacature en ons bedrijf? Reageer dan snel!

Onze collega's aan het woord

Harmen

Beheer Engineer

“Ik werk graag bij Promax omdat het een bedrijf is wat staat voor een persoonlijke en klantgerichte benadering, niet alleen voor klanten maar ook onderling met de werknemers. Dit zorgt voor een plezierige, open en leergierige sfeer waardoor ik elke dag met plezier naar mijn werk ga. Ik ben trots dat ik onderdeel uitmaak van het Promax team.”

Karin

Medewerker Back Office

“Ik vind Promax een warme, betrokken organisatie. Waar we hard werken, waar we lachen en er voor elkaar zijn als het nodig is.”

Mandy

Accountmanager

“Werken bij Promax is nooit saai! De afwisseling, fijne klanten en geweldige collega’s maken het enorm dynamisch en zorgen voor veel energie. Waardering, het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling en korte lijnen binnen ons bedrijf maken dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga!”

Onze belangrijkste secundaire arbeidsvoorwaarden

Pensioenregeling

Home office

Vers fruit

25 vakantiedagen

Promax Trainingen & Certificeringen

Flexibele werkuren

Reiskostenvergoeding of leaseauto

Gamen in de gameroom

Feestdagengeschenken

Feestjes

Volg ons op social media

Wil je up-to-date blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!