Over ons

Al sinds 1992 helpt Promax haar klanten om succesvol te zijn met veilige, betrouwbare en intelligente IT-oplossingen. Wij ontzorgen je met onze kennis over Secure AI oplossingen, zodat jij je kunt richten op jouw core business.

Onze missie

Promax wil elke dag bijdragen aan het succes van haar klanten. Zij wil haar klanten helpen hun strategische doelstellingen te vertalen naar veilige, betrouwbare en intelligente oplossingen met als doel dat onze klanten kunnen excelleren. Net als vrienden die elkaar helpen en aan succes bouwen.

Een keer kennismaken? Graag!

Onze visie

Simple – wij vinden dat technologie eenvoudig moet zijn, zodat je altijd en overal optimaal en plezierig kunt werken.
Secure – wij zorgen ervoor dat jouw data en dataverkeer veilig zijn en dat je je veilig voelt.
Intelligent – wij gebruiken intelligente oplossingen om je te helpen betere beslissingen te nemen, onbekende kansen te zien en slimmer te zijn dan ooit tevoren.

Doing business with friends

Net als vrienden die elkaar helpen bouwen we graag aan het succes van onze klanten. Vrienden vertrouwen elkaar. Zij gunnen elkaar succes. Zij zijn eerlijk naar elkaar, ook al is de boodschap soms niet wat je wilt horen. Het komt uit een goed hart en met oprechte, beste, bedoelingen. Vrienden tutoyeren elkaar, vandaar dat we je op onze site ook met ‘je‘ aanspreken en niet met ‘u’. Vrienden zetten samen de schouders onder een klus en maken er een succes van. Waarna ze er daarna, onder het genot van een drankje, van genieten. Want samen plezier hebben en je goed voelen bij elkaar; dat is waar vriendschap om draait!

We gebruiken regelmatig Engelse woorden en zinnen door onze teksten. In de wereld van tegenwoordig en zeker in de ICT is dit onvermijdelijk. ‘So we hope you don’t mind’.

Ons Management Team

Judith Littel
Algemeen Directeur

Colin Schreuders
Operationeel Directeur

Leon Jansen
Technisch Directeur

Wil je up-to-date blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!