Promax doet mee aan NLdoet

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart is het weer zo ver. Dan organiseert het Oranje Fonds voor de 18e keer NLdoet. Ook wij doen weer mee. Wij gaan dit keer onder andere oudere mensen in Bleiswijk verrassen met een bezoek en een verwenpakket. Ook gaan we Speeltuin de Kievit een grote schoonmaakbeurt geven zodat kinderen hier weer lekker kunnen spelen. We gaan verblijven opknappen bij een egelopvang in Zoetermeer. En wij zullen een dag helpen bij Zorgboerderij Buitengewoon in Pijnacker.

We zijn blij en trots dat onze collega’s hieraan deelnemen. Op deze manier dragen wij iets bij aan mensen en organisaties in onze omgeving die deze steun hard kunnen gebruiken.

11 maart alleen bereikbaar in geval van spoed

Omdat wij met zoveel mogelijk collega’s willen deelnemen aan NLdoet zijn wij op vrijdag 11 maart gesloten. Wij zijn uiteraard wel bereikbaar in geval van spoed.

Door een dag vrijwilligerswerk te doen willen we onze collega’s inspireren en dragen wij iets bij aan mensen en organisaties in onze omgeving die deze steun hard kunnen gebruiken. We zijn daarom blij en trots dat onze collega’s hieraan deelnemen.

We bedanken jou voor je begrip dat wij deze dag gesloten zijn en vertrouwen erop dat je ons graag wilt steunen hierin.

Voor meer informatie over NLdoet kijk je op www.nldoet.nl

 

Wil je up-to-date blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!