Promax behoudt zilveren partner status 2LRN4

Wij behouden onze status als zilveren partner voor 2LRN4, een erkenning van onze toewijding aan het vergroten van de Security Awareness van onze klanten.

Als directeur Security Awareness bij Cyber Inc. Security bv, heeft Alain Rees lovende woorden over Promax. “Promax heeft deze prestigieuze status bereikt door de kennis van hun klanten te benutten en op maat gemaakte oplossingen te bieden die passen bij de unieke Security Awareness behoeften van elke klant. De zilveren partner status is een erkenning voor Promax’s inzet voor het vergroten van de Security Awareness van klanten.

Promax biedt een breed scala aan Security Awareness diensten, waaronder trainingen en workshops voor werknemers en management, phishing-simulaties en Security Awareness assessments. Onze op maat gemaakte oplossingen zijn ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van elke klant, van kleine organisaties tot grote ondernemingen.

Het behouden van de zilveren partner status is een mijlpaal voor Promax. De groeiende noodzaak voor Security Awareness in het huidige digitale tijdperk en de toenemende cyberdreigingen laten zien dat het noodzakelijk is voor organisaties om zich bewust te zijn van de risico’s en om maatregelen te nemen om hun systemen en gegevens te beschermen.

Robert van Dijk, Account Manager bij Promax: “Het is cruciaal om te investeren in Security Awareness trainingen en op maat gemaakte oplossingen die passen bij de unieke behoeften van elke organisatie. Promax speelt hierin een belangrijke rol en onze zilveren partner status is een bevestiging van onze expertise en toewijding naar onze klanten om mee te helpen aan het vergroten van Security Awareness.

Wil je up-to-date blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!