Response

Zijn jouw werkplekken geblokkeerd of is het systeem gehackt? Heb je geen toegang meer tot jouw data of is er een mogelijk datalek of cyberaanval? Kortom, word je geconfronteerd met ongewenste gebeurtenissen in jouw IT omgeving? Cybersecurity response van Promax: Wij reageren gelijk en komen met ons team direct in actie. We staan 24*7 klaar om het incident in kaart te brengen en op te lossen.

Tijdens een aanval telt elke seconde!

Gehackt? Bel ons!

088 707 07 88

Incident response en triage

Met incident cybersecurity response gaan we op georganiseerde wijze de oorzaak van een beveiligingsincident in een computer of netwerk voorkomen, bestrijden en wegnemen. We willen namelijk zo snel mogelijk de oorzaak van het incident wegnemen en de impact zo beperkt mogelijk houden. Daarnaast is het belangrijk dat, wanneer een incident is geconstateerd, een effectieve interventie plaatsvindt, zodat jouw IT-omgeving weer snel operationeel is.

Forensisch onderzoek

Denk je slachtoffer te zijn van digitale bedrijfsfraude? Opsporen van digitale bedrijfsfraude en cybercriminaliteit is niet eenvoudig. De gevolgen ervan kunnen wel rampzalig zijn. Wacht daarom niet te lang als je digitale fraude of cybercrime vermoedt. Een onderzoek kan je het best zo snel mogelijk opstarten. Op die manier is de kans kleiner dat sporen verloren gaan en de kans groter dat het forensisch onderzoek succesvol is.

Wij raden af om een digitaal sporenonderzoek zelf uit te voeren. Een rechter kijkt namelijk naar de manier waarop bewijsmateriaal is vastgelegd. Net als de advocaat van de tegenpartij. Wij weten hoe we een dergelijk onderzoek uit moeten voeren en hoe het gebruikt kan worden als toelaatbaar bewijsmateriaal.

Meer weten?

Meer weten over Cybersecurity response: wat je moet doen bij een cyberaanval of wil je weten hoe je dit kan voorkomen?


Laat ons contact met jou opnemen

Wil je up-to-date blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!