Remote support

Simple, secure and intelligent

over ons

Nieuws

news_1

Better safe than sorry: Waarom een Backup van je systeem een Must-Have is!

Een onderwerp dat vaak wordt onderschat, maar o zo belangrijk is - het maken van een backup van je systeem. Ik kan het belang van een goede backup niet genoeg benadrukken en ik wil jullie vandaag graag vertellen waarom het een absolute must-have is in de digitale wereld van vandaag. Laten we eerl..

24-05-2023
news_1

Terugblik op ons Cybersecurity Event “Het belang van online veiligheid”

We blikken terug op ons geslaagde Cybersecurity Event "Het belang van online veiligheid" georganiseerd door Promax en ActiveView! De deelnemers beoordeelden dit event gemiddeld met een 8,5 en daar zijn wij trots op! Tijdens dit event hebben we de krachten gebundeld met twee uitzonderlijke ..

17-05-2023
news_1

Promax helpt Bergschenhoek Groep succesvol overstappen naar de Cloud

We zijn trots om te delen dat Bergschenhoek Groep, één van onze gewaardeerde klanten, heeft gekozen voor het Promax Private Cloud platform en hierbij de stap heeft gezet naar volledig in de ‘cloud’ werken. Na het verlengen van hun samenwerking met ons voor nog eens 3 jaar en na de verkoop ..

18-04-2023

Ons technisch team

De belangrijkste mensen binnen Promax zijn onze technische engineers. Zij zijn het tenslotte die de projecten in jouw omgeving gaan uitvoeren of het beheer en de controle over jouw ICT omgeving in handen hebben. Zij zorgen voor het hoge niveau van dienstverlening dat Promax volgens haar klanten heeft, zij zijn de trots van onze organisatie!

Lees meer over ons team

Werken bij Promax

We maken graag kennis met jou! Bekijk onze openstaande vacatures. Enthousiast over een vacature en ons bedrijf? Reageer dan snel!

Openstaande vacatures

onze klanten

Certificeringen

De avonturen van Mrs. XHeb je al kennis gemaakt met mrs. X?

Wil je up-to-date blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!