Ons technisch team

De belangrijkste mensen binnen Promax zijn onze technische engineers. Zij zijn het tenslotte die de projecten in jouw omgeving gaan uitvoeren of het beheer en de controle over jouw ICT omgeving in handen hebben. Zij zorgen voor het hoge niveau van dienstverlening dat Promax volgens haar klanten heeft, zij zijn de trots van onze organisatie!

De trots van onze organisatie!

Bekijk onze vacatures

We hebben verschillende teams:

  • Een IT Beheerteam dat bestaat uit:
    • 1e lijn Beheerteam
    • 2de en 3de lijn Beheerteam
  • Het team van Project Engineers
  • Project Management en Service Delivery Management
  • De Security Engineers

Beheer

Het 1e lijn beheerteam bestaat uit een groep met enthousiaste, jonge, leergierige engineers. Het is een leuk team met een goede onderlinge sfeer. Zij nemen de telefoon aan, registreren de tickets in Topdesk en handelen alle aanvragen af op het 1e lijns niveau. Ook houden zij voortdurend alle klantomgevingen in de gaten en nemen acties waar nodig. Ze zijn zeer klantvriendelijk en hebben maar 1 doel; jou zo goed mogelijk helpen!

Op het moment dat een ticket op de 1e lijn nadere inventarisatie behoeft zal deze doorgezet worden naar het team van 2de en 3de lijn beheerders. De engineers uit dit team hebben een zeer grondige kennis van IT omgevingen en hebben al vele jaren ervaring als beheerder van klantomgevingen. Ook heeft elke klant zijn eigen beheerengineer als klantverantwoordelijke. Dit zijn allrounders met een breed kennisniveau van alle onderdelen in een IT omgeving. Op deze mannen kun je bouwen! Zij staan dag en nacht klaar om je te helpen bij problemen. Zij zorgen ervoor dat jouw omgeving zorgeloos draait en al jouw collega’s hun werk goed kunnen doen.

Projecten

Het team van Project Engineers bestaat uit onze IT specialisten. Zij hebben diepgaande kennis van allerlei technologieën die nodig zijn in een ICT omgeving. Zij voeren de migraties voor jou uit, doen updates aan de omgeving, bouwen nieuwe netwerkomgevingen en weten alles van Cloud omgevingen zoals Microsoft Azure en ICT security diensten, zoals next gen firewalls. Zij volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet zodat zij jou goed kunnen adviseren. Ze zijn betrokken bij elke nieuwe klantaanvraag en kunnen deze in normaal Nederlands aan je toelichten.

De Project Manager zorgt voor een project dat binnen tijd en binnen scope wordt opgeleverd. We hebben ervaring met het managen van zowel grote als kleinere projecten. Promax werkt op basis van de Prince II methodiek. We stoppen niet voor we jou heel blij hebben gemaakt!

Bel ons

Service

De Service Delivery Manager is verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze dienstverlening over alle teams heen. Hij of zij is jouw eerste aanspreekpunt binnen de Promax organisatie. Bovendien komt de Service Delivery Manager ook elk kwartaal een rapportage met je bespreken. Welke trends zien we in de tickets, welke verbeteringen kunnen we in de samenwerking doorvoeren, welke ‘problems’ signaleren we en welke oplossing hebben we daarvoor in gedachten. Maar ook horen we graag welke plannen jouw organisatie heeft de komende tijd en hoe we daar in kunnen ondersteunen. Kortom; de Service Delivery Manager is de spin in het web van onze samenwerking.

Security

Onze Security Engineers zijn dag en nacht bezig met het monitoren van jullie omgeving op verdachte afwijkingen of zelfs aanvallen van Cyber criminelen. Een enorme verantwoordelijkheid die zij met groot plichtsbesef invullen. Door 24×7 monitoring van de omgeving kunnen zij patroon afwijkingen heel snel detecteren en ingrijpen voordat er echt grote schade is ontstaan. Ook geven zij trainingen aan alle gebruikers in een organisatie zodat hun bewustwording vergroot van de risico’s en zij weten wat wel en niet te doen. Daarnaast kunnen zij een scan uitvoeren op de omgeving die precies weergeeft waar de zwakheden zich bevinden. Zij schrijven rapportages en adviseren en communiceren graag met jou over de veiligheid van jouw omgeving. Zij hebben maar 1 doel; zorgen dat jouw bedrijf veilig is!

Promax werkt alleen met gerenomeerde merken zoals:

Wil je up-to-date blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!