Promax doet weer mee aan NLDoet!

Op vrijdag 15 maart doen wij weer mee aan NLdoet, een initiatief van het Oranje Fonds om vrijwilligerswerk te stimuleren en lokale gemeenschappen te ondersteunen. We zijn blij en trots dat onze collega’s hieraan deelnemen. Op deze manier dragen wij iets bij aan mensen en organisaties in onze omgeving die deze steun hard kunnen gebruiken.

Dit jaar ondersteunen we weer diverse projecten. Bij Ipse de Bruggen voeren we binnen en buiten klussen uit om de leefomgeving van de bewoners te verbeteren. Bij Zorgboerderij Buitengewoon in Delfgauw knappen we het buitenterras op, zodat bewoners en bezoekers nog meer kunnen genieten van deze prachtige plek. Voor jong en oud zullen we een heerlijke pannenkoekenlunch verzorgen bij Stichting SWOP, waarbij ze samen kunnen genieten van lekker eten en gezelligheid. Tot slot zullen we de handen uit de mouwen steken bij Stichting Kwintes om de natuurtuin te onderhouden.

15 maart alleen bereikbaar in geval van spoed

We willen jullie bedanken voor jullie begrip dat we op deze dag gesloten zijn voor reguliere activiteiten. Mocht er echter sprake zijn van spoed, zijn we uiteraard bereikbaar.

Wil je meer weten over NLdoet en hoe je zelf kunt bijdragen? Neem dan een kijkje op www.nldoet.nl.

Wil je up-to-date blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!