Missie en visie

Simple, secure and intelligent

Wie zijn wij?

Misschien heb je het al gemerkt, wij zijn gewone mensen. We zijn met een team van 50 professionals. We proberen alle complexe ICT zaken zo simpel mogelijk te verwoorden. Echter vergis je niet, dat is vaak heel lastig voor ons! We hebben namelijk hele slimme mensen bij Promax die ongelofelijke, complexe, ICT oplossingen kunnen bedenken en implementeren. Net als stroom uit de muur. Je denkt nooit meer aan die complexe elektriciteitscentrale die erachter zit, maar die het wel mogelijk maakt dat we stroom hebben. Leg dat maar eens uit, het is nog niet zo ‘simple to be simple’!

Ook gebruiken we regelmatig Engelse woorden en zinnen door onze teksten. In de wereld van tegenwoordig en zeker in de ICT is dit heel normaal. ‘So we hope you don’t mind’!

 

Doing business with friends

Vrienden vertrouwen elkaar. Zij gunnen elkaar succes. Zij zijn eerlijk naar elkaar, ook al is de boodschap soms niet wat je wilt horen. Het komt uit een goed hart en met oprechte, beste, bedoelingen. Vrienden tutoyeren elkaar, vandaar dat we je op onze site ook met ‘je‘ aanspreken en niet met ‘u’. Vrienden zetten samen de schouders onder een klus en maker er een succes van. Waarna ze er daarna, onder het genot van een drankje, van genieten. Want samen plezier hebben en je goed voelen bij elkaar; dat is waar vriendschap om draait!

Wil jij onze zakelijke vriend zijn?

Kluis                                AI

Uniek in tegenstijdigheid

Twee strategische pijlers die in eerste instantie tegenstrijdig lijken. Maar in de wereld van nieuwe wet-en regelgeving kan security niet meer zonder AI oplossingen en AI niet meer zonder security!

De tijd waarin we data konden verzamelen zoveel als we wilden, zonder stil te staan bij privacy regels, is ver achter ons. En security oplossingen kunnen worden aangevuld met informatie die door AI oplossingen is verkregen! An exciting new world!

Historie

Promax is in 1992 opgericht door twee vrienden, John Maasland en Cor van der Wel. Bijna letterlijk op de zolderkamer. Zij hebben Promax in 21 jaar uitgebouwd tot een solide en professioneel bedrijf met mooie, langlopende relaties met klanten.

In 2013 hebben zij het bedrijf overgedragen aan Judith Littel. Vanaf dat moment is gewerkt aan een nieuw Promax dat als visie Security en Artificial Intelligence heeft.

 

Missie

Promax wil elke dag bijdragen aan het succes van haar klanten. Zij wil haar klanten helpen hun strategische doelstellingen te vertalen naar veilige, betrouwbare en intelligente oplossingen met als doel dat onze klanten kunnen excelleren. Net als vrienden die elkaar helpen en aan succes bouwen.

 

Visie

‘Simple, secure and intelligent’

… we believe technology should be simple, to enable you to outshine and enjoy your work to the max, anywhere, anytime, any place.

… we make sure your data and data traffic are safe and secure and you feel secure.

… we use intelligent solutions to help you make better decisions, see unknown opportunities and be smart like never before.