Missie en visie

Samen verbinden & écht ondersteunen

Missie – Samen verbinden

Promax realiseert strategische ICT-oplossingen die instellingen en ondernemingen helpen de organisatiedoelstellingen te behalen. Promax is een betrouwbare, deskundige en ondernemende partner die graag investeert in een langdurige en groeiende relatie met opdrachtgevers.

 

We zien vaak een wereld van verschil tussen beleidsmakers en de ICT’ers binnen een organisatie. Ziet de directie ICT vooral als kostenpost? Trapt de ICT-afdeling steeds op de rem bij ideeën? Botsen strategie en technologie? Lopen plannen vast in ondoorgrondelijke termen of vage vergezichten?

 

De hoogopgeleide specialisten van Promax maken de verbinding tussen directiekamer en ICT-afdeling; tussen visie en praktische ICT-toepassingen. We vertalen de doelstellingen van een organisatie naar een concrete projectkalender, die aansluit bij de ontwikkelingen in de branche en die van de organisatie zelf. We denken in oplossingen, niet in middelen. We zijn er voor de lange termijn, niet voor hit & run.

 

Visie – Écht ondersteunen

In de visie van Promax vindt elke ICT-toepassing zijn oorsprong in het beleid van een onderneming of instelling. ICT is een van de pijlers onder het succes van een organisatie, net als mensen, processen, middelen en visie. De keuze voor merk, toepassing of systeem is eigenlijk ondergeschikt: doel van de ICT is ondersteuning van de strategie. Kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn wel altijd de leidraad. Bij cloudtoepassingen kiezen we vooral voor de bewezen standaardoplossingen. De toegevoegde waarde van Promax ligt juist bij de integratie van de diverse systemen uit de diverse bronnen.

 

Promax denkt graag op strategisch niveau mee over het ICT-beleid. Vervolgens kijken we ook in detail naar processen en werkwijzen om de juiste keuzes te kunnen maken. Oplossingen moeten passen bij organisatie en medewerkers en die daadwerkelijk verder helpen. We zijn niet bang om kritisch te zijn. We vinden: in een stevige en open relatie moet je direct en doelgericht met elkaar omgaan om samen successen te boeken. Het resultaat telt.