Kennismaken met onze nieuwe collega’s

De afgelopen tijd is ons team weer aardig uitgebreid. Van sales tot beheer en van HR tot marketing. Laten we even kennis maken met onze nieuwe collega’s en hun functie!

 

Arjan– Sales

Arjan is onze nieuwe collega bij ActiveView op de sales afdeling en vast al niet meer voor iedereen onbekend, want hij is continue in contact met klanten om zo te weten wat er in hun organisatie speelt. Daarin verdiept hij zich graag in de strategische ambities en/of doelstellingen van de klant, wat door middel van de inzet van slimme technologie gerealiseerd wordt. Recent is er bij een van onze klanten een grote brand geweest. Met zijn collega’s heeft hij ervoor gezorgd dat ze binnen twee dagen weer aan het werk konden. Deze samenwerking zorgde ervoor dat ze nu in gesprek zijn met de klant om versnelt over te gaan naar de Cloud. Hij is er erg trots op dat het door een goede samenwerking snel is geklaard. Verder vindt Arjan het belangrijk dat onze klanten ons als partners/ zakelijke vrienden zien, wat in lijn staat met onze strategische ambitie: “Doing business with friends.”. Benieuwd naar wat Arjan voor jouw organisatie kan betekenen? Hij komt graag een keer bij je langs om kennis te maken. Bel of mail ons voor een afspraak.


Eddie – Beheer

Onze nieuwe collega op de afdeling beheer is Eddie Polderman. In zijn rol als Manager Beheer en met zijn expertise in de Cloud en Azure is hij verantwoordelijk voor de teams met engineers die zich bezighouden met het beheren en onderhouden van klantomgevingen. Dat wil zeggen dat deze engineers niet alleen de werkplekken van onze klanten beheren en onderhouden, maar ook netwerken, servers en nog veel meer. Deze engineers zorgen ervoor dat de systemen te allen tijde beschikbaar en up-to-date zijn, zodat onze klanten daar uitstekend mee worden geholpen en storingen worden verholpen. Eddie is tijdens het uitvoeren van zijn werk bewust geworden van het feit hoe cruciaal IT-omgevingen zijn. Hij zag het altijd als vanzelfsprekend dat alles in de digitale wereld goed bleef werken, maar nu bij Promax ziet hij hoe belangrijk en complex deze omgevingen zijn. De bewustwording over het belang van stabiele IT-omgevingen groeit niet alleen bij Eddie, maar ook bij onze klanten. Dit heeft ertoe geleid dat steeds meer van hen investeren in veilige en betrouwbare IT-omgevingen, waarbij Eddie en zijn team een cruciale rol spelen. De afdeling Beheer bij Promax kenmerkt zich door de diversiteit aan klanten en een team dat bestaat uit een mix van nieuwkomers en doorgewinterde experts. De informele sfeer en sterke focus op service zorgen ervoor dat Eddie elke dag met een glimlach op het werk verschijnt, klaar om zijn expertise en passie voor Cloud en Azure in te zetten voor het succes van zowel het team als de klanten.


Dimitri – Totalcare

Onder beheer valt ook ons Totalcare team waar onze nieuwe collega Dimitri sinds een aantal maanden werkzaam is. Zijn functie omvat verschillende verantwoordelijkheden en taken zoals de continue werking van de technische infrastructuur bij Totalcare klanten. Daarnaast voert hij implementaties van migraties en veranderingen uit. Dimitri heeft hierin ook een adviserende rol over verbeteringen bij de klant als het gaat om software, servers, netwerken en netwerkcomponenten. In zijn functie is hij bezig met zowel kleine als complexere problemen. Onze klanten zien vooral de eindoplossing, maar er komt intern veel bij kijken. De ervaringen waar hij in zijn werk mee te maken krijgt zijn altijd heel waardevol voor de volgende. Over werken bij Promax is Dimitri erg tevreden. Zijn ervaring bij Promax en vooral voor hem ook in het Totalcare team is volgens hem “uitstekend”. De taakverdeling is erg duidelijk en iedereen heeft zijn eigen verantwoordelijkheden. Voor hem werkt dit heel fijn, want zo kan hij zijn eigen taken zo goed mogelijk uitvoeren. Het werk en de klanten zijn erg divers. Geen dag is hetzelfde en dat vindt hij fijn!


LorenzoTotalcare

Lorenzo is begin dit jaar ons bedrijf binnengewandeld als stagiaire. Hij had het zo naar zijn zin dat hij besloot om bij ons te blijven. Als beheer engineer 1e lijns in het Totelcare team houdt hij zich dagelijks bezig met onder andere het beantwoorden van telefoontjes en mails van klanten en verwerken van tickets. Hij heeft direct contact met onze klanten en helpt hen met complicaties. In de afgelopen maanden is hij zichzelf gaan ontwikkelen in het klantgericht werken. Zo weet hij precies hoe hij onze klanten tevreden kan houden en kan hij de beste oplossingen voor hen bedenken. Lorenzo is erg tevreden bij Promax. Hij werkt samen in een leuk team en vindt de sfeer op kantoor “hartstikke gezellig”.


Ferry – Projectmanager

Ferry is binnen ons team de eindverantwoordelijke voor de aansturing en het inplannen van onze collega’s binnen de projecten. Als projectmanager blijft hij ook regelmatig in contact met onze klanten waar hij erg enthousiast over is. Hij bespreekt financiële zaken, maar ook let hij erop dat alle belanghebbenden dezelfde opvatting hebben over het project. Veel van onze klanten zullen hem ondertussen ook wel kennen, want hij is het eerste aanspreekpunt bij vragen of problemen als het om projecten gaat. Ferry vertelt dat het werken bij Promax hem erg veel voldoening geeft. De manier waarop wij met elkaar en onze klanten “doing business with friends” doen bevalt hem enorm. Het enthousiasme op kantoor is volgens Ferry duidelijk zichtbaar. Iedereen is gedreven op zijn of haar eigen manier om het beste te laten zien van zichzelf.


Charella – Stagiaire Marketing

Sinds augustus hebben we een nieuwe stagiaire Marketing. Charella houdt zich bezig met alles omtrent marketing zoals social media, het optimaliseren van de website, maar ook het schrijven van blogs en artikelen. Dus jij mag 3 keer raden wie dit artikel heeft geschreven en de foto’s heeft gemaakt… In deze korte tijd heeft ze al veel geleerd over het vakgebied en ze vindt het heel leuk dat ze van alles wat meekrijgt. De eerste dagen werd Charella hier heel warm ontvangen met een mooie bos bloemen. De informele sfeer op kantoor zorgde ervoor dat ze zich al gelijk op haar gemak voelde.


Amy – HR

Enthousiast geworden over het werken bij Promax? Dan is Amy de eerste waarmee je in contact komt. Als collega HR focust zij zich op dit moment vooral op recruitment. Haar dagelijkse werkzaamheden zijn zoeken, werven en selecteren van potentiële collega’s. Daarnaast houdt zij zich bezig met verschillende HR-thema’s. Het werken bij Promax vindt ze heel leuk. Ze beveelt het daarom zeker aan bij mensen die het fijn vinden om in een bedrijf te werken waar iedereen elkaar persoonlijk kent. Op de werkvloer heerst er volgens haar een relaxte en informele sfeer en ze merkt dat onze collega’s op een eerlijke manier met elkaar communiceren. Amy laat weten dat er nog een aantal vacatures openstaan. Dus wil jij je graag bij ons team aansluiten? Aarzel dan niet om te solliciteren op de vacatures 1e lijn Beheer Engineer, Security Analist en Senior IT Project Engineer.

Bekijk onze openstaande vacatures

Wil je up-to-date blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!