Inspiratiesessie Artificial Intelligence

Leer alles over de mogelijke AI oplossingen specifiek voor jouw bedrijf

Wij komen bij jou langs! Tijdens deze sessie lichten wij AI oplossingen toe die passen bij  jouw sector.  Wij nemen vervolgens jouw strategische doelstellingen en de bedrijfsprocessen samen met jouw directie of  management team door.

 

Aan de hand van meer gedetailleerde proces analyses tijdens workshops met key-users zoeken wij samen met onze AI partners naar passende AI oplossingen die wij vervolgens in beheersbare fasen implementeren. Onze Customer Success Manager bewaakt de kwaliteit en de doelstellingen gedurende het gehele implementatie traject en zorgt voor  de nazorg, opvolging en continue verbetering van uw AI oplossing.

Type: On Site Sessie

Methode: Presentatie/Demo

Duur: 1,5 uur

Doelgroep: Senior Management / Directie

Spreker: Grace Tjon A Fat

Locatie: Promax auditorium,Weg en Bos 134, Bergschenhoek

Beschrijvingen

Ook nieuwsgierig naar hoe AI specifiek voor jouw organisatie waarde kan toevoegen? Lever informatie aan over uw processen zodat wij een gepaste sessie kunnen verzorgen geënt op uw processen en alle mogelijke AI oplossingen die voor uw bedrijf waarde kunnen toevoegen of kosten kunnen reduceren. Ontdek de kracht van AI.

 

Leerdoelen

Leer wat AI is en wat dit voor uw business kan betekenen, waar te beginnen en wat er nodig is. Ontvang handvatten om binnen uw bedrijfsprocessen te kunnen identificeren waar AI ingezet zou kunnen worden.

Agenda

  • Wat is AI?
  • AI Demo’s
  • Diverse toepassingen van AI in jouw sector
  • Samen de bedrijfskritieke processen doorlopen
  • Samen de pijnpunten in het proces identificeren
  • Samen gepaste AI oplossingen vaststellen
  • AI Plan opstellen

Data

Op aanvraag

Prijs

€ 483,-/sessie

Plaatsen: max. 10 personen