Infrastructuur

De ICT infrastructuur is vaak de backbone van organisatieprocessen. Constante beschikbaarheid is erg belangrijk. Promax biedt 24×7 beheer op afstand. We monitoren de systemen die we voor jou beheren proactief en continu. We maken heldere afspraken over waar wij verantwoordelijk voor zijn en welke taken we voor je uitvoeren. Dat biedt je duidelijkheid en zekerheid.

Managed Service

Continu beheer en monitoring

Promax kan voor jou als Network Operations Center fungeren; het controlecenter van waaruit jouw netwerksystemen continu beheerd, gemonitord en onderhouden wordt. Onze gespecialiseerde medewerkers voorkomen problemen en lossen eventuele incidenten direct op. Je hebt altijd een direct aanspreekpunt. We zijn ondernemend en betrokken en onze medewerkers zijn deskundig en enthousiast.

Wil je meer weten over managed service van Promax?

Laat ons contact met jou opnemen.

Helpdesk

Verschillende opdrachtgevers schakelen Promax in voor de ondersteuning van eindgebruikers. De specialisten van Promax kunnen ook voor jouw organisatie de eerste- en tweedelijn verzorgen. Je hebt daarmee de beschikking over een prettig communicerende en zeer deskundige helpdesk, die de specifieke ICT-situatie van jouw organisatie goed kent. Dat scheelt je tijd, mankracht en kennisinvestering.

Promax inschakelen als helpdesk kun je inrichten op de manier die jij wenst op contractbasis of op werkzaamheden.

ICT-Projecten

Promax heeft jarenlange ervaring met het succesvol uitvoeren van ICT-projecten. Van veelomvattende langlopende systeemimplementaties tot snelle aanpassingen of upgrades. Wij leveren pragmatische integrale oplossingen door de inzet van innovatieve technologie. Onze ervaren professionals voeren projecten volgens afspraak, binnen de planning en conform budget uit. Je kunt kiezen voor een fixed price of open calculatie. We begeleiden jou en jouw medewerkers en zorgen ervoor dat nieuwe technologie nu en in de toekomst daadwerkelijk van toegevoegde waarde is voor jouw organisatie.

Voorbereiding, begeleiding
en nazorg

Vrijwel elk ICT-project heeft impact op jouw mensen, middelen en processen. Promax begrijpt dat een migratie, implementatie of verandering een uitdaging kan zijn voor jouw organisatie. In samenwerking met jou, zorgen we dan ook dat elk project een gedegen voorbereiding, begeleiding en ‘nazorg’ krijgt. Dat geldt zowel voor de technische als de communicatieve aspecten. Bij elke ICT-verandering is de organisatorische implementatie namelijk net zo belangrijk als de technologische. Als je de state-of-the-art systemen installeert, maar niemand gebruikt ze (correct) dan is in onze visie het project mislukt.

Werk samen met de juiste projectspecialisten

Je werkt dus altijd samen met de juiste projectspecialisten; in technologisch opzicht – we zijn experts in onder meer Microsoft, VMware, Veeam, IBM en HP – en waar het gaat om projectmanagement – we zijn zeer ervaren in Prince2. Wij investeren bovendien voortdurend in nieuwe opleidingen van onze medewerkers en in nieuwe hardware en software. Alles is erop gericht jouw projecten perfect uit te voeren, zonder jouw organisatie onnodig te belasten, zodat jij je kunt blijven focussen op jouw core business.

We helpen je graag verder

Judith Littel
Algemeen directeur

Mandy van Aerde
Accountmanager

Robert van Dijk
Accountmanager

Coen van Gestel
Junior Accountmanager

Bram van Batenburg
Medewerker Binnendienst

Alfons van de Langenberg
Medewerker Binnendienst

Wil je up-to-date blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!