Chatbots en het mkb een match?

Absoluut! Juist voor het mkb kunnen Chatbots een echte uitkomst zijn. Waar de grote bedrijven soms 24/7 callcenters hebben, bestaat een mkb bedrijf vaak uit een kleiner team die niet 24/7 bereikbaar kan zijn. Een Chatbot heb je al voor een paar tientjes en met de juiste training kan jij jouw medewerkers en klanten beter ondersteunen. Laat de simpele administratieve repeterende zaken over aan de Chatbot, zodat jij de expertise van jouw medewerkers beter kunt inzetten voor meer complexere en uitdagende zaken. Verhoog de kwaliteit en klanttevredenheid. Maak jouw klantenservice efficiënter, verhoog de productiviteit, zet expertise beter in en geef jouw medewerkers meer plezier in hun baan door ze te ondersteunen daar waar het nodig is. Chatbots zijn daar ideaal voor!

Help jouw klant met een Chatbot

Voor kleinere bedrijven is het super belangrijk om mee te groeien met de behoeftes van jouw klant. Zeker de nieuwe generatie hecht veel waarde aan contact met bedrijven op het moment dat het hem of haar uit komt. Voor jou als mkb-bedrijf is het ideaal om aan de slag te gaan met een Chatbot. Chatbots zijn altijd beschikbaar en kunnen jouw klant dus altijd digitaal helpen met de meeste vragen. Herkent de Chatbot dan toch een boze klant, dan stuurt hij jou een notificatie, zodat jij tijdig kan bijsturen. Ook zal de Chatbot in alle gevallen vriendelijk blijven en de klant altijd netjes te woord staan.

Chatbots ter ondersteuning van medewerkers

Sommige bedrijven moeten het tijdens de crisis helaas met minder personeel doen. Een Chatbot kan geen medewerker vervangen, maar kan wel verlichting geven door de eenvoudige vragen van klanten op te pakken. Zet de expertise van jouw medewerkers in waar dit het meest nodig is en de meeste waarde toevoegt. En nee, voor de kosten hoef je het niet te laten. Chatbots zijn lang niet zo duur als je zou verwachten, bij Promax kun je al vanaf €49,- aan de slag met een Chatbot.  

Chatbots: wij helpen jou!

Het is niet nodig om alle ins en outs van Chatbots en Artificial Intelligence te begrijpen. Wij van Promax helpen jou stap voor stap op weg naar de ideale Chatbot die bij jouw bedrijf past:

  • Wij analyseren de behoefte en het doel van de Chatbot binnen jouw bedrijf.
  • Wij helpen jou met het opzetten van passende dialoogstructuren.
  • Wij verzorgen waar nodig trainingen voor jouw personeel.
  • Wij testen samen met jou de Chatbot:
  • Wij ondersteunen tijdens de Go Live en zorgen voor het beheer.

Kortom, juist voor mkb-bedrijven kunnen Chatbots een echte uitkomst zijn! 

Meer informatie over chatbots

Wil je up-to-date blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!