Een exclusief cybersecurity event dat je niet mag missen!

Welkom op de aanmeldingspagina voor het cybersecurity event georganiseerd door Promax en ActiveView!

Tijdens het event geven we jou praktische tips over hoe je jouw online beveiliging kunt verbeteren en hoe je jezelf en jouw bedrijf kunt beschermen tegen cyberaanvallen. We hebben twee zeer ervaren sprekers uitgenodigd die tijdens het event hun kennis en expertise zullen delen: Maria Genova, een gerenommeerde auteur en onderzoeksjournalist op het gebied van cybersecurity, en Xander Koppelmans, bekend als de "gehackte ondernemer".

 

Kortom, dit is een uitstekende gelegenheid om jouw kennis van cybersecurity te vergroten en te netwerken met gelijkgestemde professionals. Wacht niet langer en meld je vandaag nog aan om deze onvergetelijke ervaring niet te missen!

Locatie

Promax

Weg en Bos 134

2661 GX Bergschenhoek

Meld je aan

vol=vol

Voor wie is het event?

Of je nu een ondernemer bent, IT-professional of gewoon geïnteresseerd bent in cybersecurity, dit event is geschikt voor iedereen die geïnformeerd wil worden over de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied.

Zet 9 mei 2023 in je agenda en bereid je voor op een middag vol inspiratie, kennis en netwerken.

Nadere informatie over het programma volgt binnenkort.

agenda

  • 12.30 - Inloop
  • 13.00 - Opening door Judith Littel (Algemeen Directeur Promax en ActiveView)
  • 13.30 - Xander Koppelmans (getroffen ondernemer)
  • 14.30 - Robert van Dijk (Accountmanager Promax)
  • 15.00 - Pauze
  • 15.30 - Maria Genova (auteur en onderzoeksjournalist)
  • 17.00 - Netwerkborrel

De gastvrouw van het event

Judith Littel

Algemeen directeur van Promax en ActiveView

Deze experts delen hun kennis over cybersecurity

Maria genova

Auteur en onderzoeksjournalist op het gebied van cybersecurity

Vorig jaar werden meer dan drie miljoen mensen slachtoffer van cybercrime, van jong tot oud en van laagopgeleid tot hoogopgeleid. Ook steeds meer kleine ondernemers worden gehackt en raken alles kwijt. Hoe komt dat en hoe kun je dat voorkomen?

 

Tijdens deze laagdrempelige en interessante sessie vertelt onderzoeksjournaliste Maria Genova over de nieuwste trucs van hackers en wat de meeste mensen online verkeerd doen. De sessie is interactief, met veel voorbeelden uit de praktijk en er komen veel vragen aan bod.

 

Hoe onthoud je bijvoorbeeld tientallen verschillende wachtwoorden? Waarom mag je niet hetzelfde wachtwoord voor verschillende websites gebruiken? Trap je in een vals Whatsapp bericht? Hoe herken je de betere phishingmails? Sturen hackers ook fysieke brieven? Kan een wifi-deurbel of een beveiligingscamera toegang geven tot alle vertrouwelijke informatie op je laptop? Hoe herken je een kwaadaardige app? Kun je van tevoren een oplichter op Marktplaats of een valse advertentie op Facebook herkennen?

xander koppelmans

De "gehackte ondernemer"

Xander Koppelmans is 25 jaar succesvol ondernemer in de communicatiesector. Hij werkt voor vele multinationals en MKB bedrijven. Ondanks dat zijn bedrijf goed georganiseerd en beveiligd is, wordt het toch gehackt met alle gevolgen van dien. Hij besluit zijn verhaal openlijk te delen met andere ondernemers om ze te waarschuwen en te helpen en wordt zo “de personificatie van de gehackte ondernemer”. Als ervaringsdeskundige wordt Xander veel gevraagd voor radio- en TV programma’s, geeft veel lezingen, webinars en is te gast in paneldiscussies en talkshows. Zo was hij te zien bij 1Vandaag, BNR nieuwsradio, FD, AD en Trouw. 

 

Xander praat niet zo zeer over de algemeenheden van cybercriminaliteit, maar spreekt vooral op een heel persoonlijk niveau (als ondernemers onder elkaar) over wat een cyberaanval daadwerkelijk met jouw bedrijf, je team, je relaties en met jou als ondernemer doet, inclusief de schade en gevolgschade. Aansluitend geeft hij ook de praktische tips over wat je hier als ondernemer tegen moét doen. Een aangrijpende presentatie met een lach en een traan waar elke ondernemer zich mee kan identificeren en van leert.

Robert van dijk

Accountmanager bij Promax

Robert is zijn carriére gestart in de IT branche en Telecom. Na een uitstap in de internationale staalbranche werd hij gevraagd om bij Promax het Security Team commercieel te versterken. Inmiddels is hij alweer 5 jaar dagelijks bezig met het adviseren van relaties hoe ze, eventueel met behulp van onze standaard oplossingen, hun security maturity naar een hoger niveau kunnen brengen.

 

Tijdens dit event geeft Robert aan welke diensten Promax en ActiveView bieden en wat deze diensten reeds in de praktijk voor de klanten van Promax en ActiveView heeft opgeleverd.

meld je aan

vol=vol

In samenwerking met: