Van digitalisatie naar succes?

Promax helpt met advies en realisatie

Wat is Watson?

De wereld digitaliseert in een snel tempo. Allerlei systemen worden uitgerust met sensoren welke gedigitaliseerde data genereren. De grote uitdaging is wat te doen met die grote hoeveelheden gegenereerde data? Er is door een mens geen analyse meer op te doen, laat staan hier nog inzichten uit te halen. Hier is Watson het antwoord op. Watson is een supercomputer, wereldwijd verbonden met de Cloud met zelflerend vermogen. Watson is in staat deze grote hoeveelheden data in secondes te verwerken. De technologie achter IBM Watson noemen we ‘cognitieve computing’, oftewel een systeem dat mensen kan ondersteunen in het nemen van complexe beslissingen. Watson is ook perfect te combineren met nieuwe technologieën zoals Internet of Things, Big Data, Blockchain en Cybersecurity.

 

Haal voordeel uit interne en externe informatie

Er is nog nooit zoveel informatie en data gegenereerd als nu. De digitalisering van processen gaat razendsnel. Daarbij komt de enorme hoeveelheid informatie:

  • Van bedrijfsdata in Office documenten, afbeeldingen, video’s (ongestructureerde data);
  • Van bedrijfsdata in ERP en CRM applicaties (gestructureerde data);
  • Van sensoren in toepassingen zoals lampen, robots, camera’s, gebouwen en meer (Internet of Things);
  • Van informatie die gegenereerd en gedeeld worden door mobiele telefoons en tablets;
  • Die beschikbaar is op het internet.

Hoe kan die informatie gebruikt worden zodat u inzicht krijgt en daardoor de beste beslissingen kan nemen? Promax & IBM Watson helpt met het vertalen van die enorme hoeveelheid informatie naar inzicht zodat u de beste oplossing kan nemen.

Artificial Intelligence

U kunt Watson inzetten voor de volgende onderdelen:

Leadgeneratie

Zet Promax Watson in om uw omzet te verhogen en de kosten van sales omlaag te brengen. Gebaseerd op uw ideale klantprofiel kunnen sales collega’s hun aandacht op de meest relevante (potentiële) klanten richten!

Internet of Things

Verhoog de kwaliteit van uw producten en verlaag de kosten door slim onderhoud en reparaties uit te voeren! Met Promax Watson krijgt u vooraf inzicht wanneer een onderdeel vervangen moet worden zodat de planning, operatie en uitvoering van onderhoud vele malen slimmer en goedkoper kan.

Vriendje in de thuiszorg

De vriendelijke robots Zora of Pepper worden ingezet om ouderen te ondersteunen bij het bewegen en revalideren. Daarnaast is zij een gezellige gesprekspartner. Bent u benieuwd hoe? Neem dan snel contact met ons op!

Maak een vrijblijvende afspraakOnze specialisten staan graag voor u klaar!