SAP Security Monitoring as-a-Service

Bescherm het hart van je bedrijf

Een veilige SAP omgeving

De SAP-omgeving is dé core-applicatie van je organisatie. Alle belangrijke processen komen samen in één softwarepakket. Een fantastisch systeem, maar is jouw SAP-omgeving goed beveiligd? SecureYourERP helpt je de SAP-omgeving te monitoren!

Het belang van een veilige SAP-omgeving

Wist je dat bij onderzoek van het Ponemon Institute bleek dat bij meer dan 50% van de respondenten gemiddeld twee keer is ingebroken in het systeem, en dat in slechts 2 jaar tijd! Dit kan al gauw leiden tot een datalek. Bovendien zouden de kosten van downtime van SAP-systemen gemiddeld wel 4,5 miljoen dollar bedragen. Het beveiligen van een ERP-oplossing zoals SAP is dus erg belangrijk.

Alle belangrijke gegevens van je bedrijf, zoals productieprocessen, financiële processen en klantinformatie vallen onder hetzelfde softwarepakket. Een frauduleus incident zou enorme gevolgen kunnen hebben.

“Het is heel belangrijk om de security van zo’n cruciaal systeem goed te regelen.”

“Firewalls en antivirusprogramma’s zijn lang niet voldoende om een duidelijk inzicht te krijgen in wat er aan de hand is.”

“De eigenaar van het systeem is verantwoordelijk bij inbraak.”

Een unieke veilige samenwerking

SecureYourERP is een samenwerking van SAP-specialist myBrand en security-specialist Promax. De software is gebaseerd op IBM-technologie. Drie partijen, elk met hun eigen kracht. Daarmee is jouw SAP-omgeving dus zeker in goede handen.

Meer informatie over SAP Security Monitoring as-a-Service?Onze specialisten staan graag voor je klaar!