AVG Scan

Is uw bedrijf AVG-proof? Doe nu de AVG scan en voorkom het risico op hoge boetes

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Op 25 mei 2018 is de privacywet in werking getreden: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Vanaf die datum geldt in de gehele EU dezelfde privacy wetgeving. Door de AVG krijgen mensen meer mogelijkheden om voor zichzelf op te komen bij de verwerking van hun persoonsgegevens.

Handel je in strijd met de regels van de AVG? Dan kan je hier hoge boetes voor krijgen. Deze boetes kunnen oplopen tot enkele miljoenen of tot 4% van de jaaromzet van je onderneming.
Kun je dit voorkomen? Hoe krijg je inzicht in wat je voor jouw bedrijf nog moet regelen? Hoe kan je er voor zorgen dat de AVG wet niet tegen je, maar voor je gaat werken? Om hier achter te komen en weten wat de huidige status van je bedrijf is voor wat betreft deze wetgeving heb je daar de AVG-scan van Promax voor! Met behulp van deze scan ontvang je na afloop direct het resultaat in je e-mail inbox en weet je dus precies wat je (nog) moet doen om de AVG voor jouw organisatie te laten werken in plaats van andersom.

We komen graag bij je langs om de scan met je uit te voeren en de resultaten direct met je door te nemen en te bespreken.

Wil je van de AVG scan gebruik maken?Onze specialisten staan graag voor je klaar!