Security Baseline

Cybercriminaliteit is niet meer weg te denken uit onze wereld en dat vraagt ook om meer grip op de eigen digitale omgeving. Elke organisatie dient zich nu ook met IT security bezig te houden. Maar de techniek is complex en de IT-omgeving veranderd continue door nieuwe diensten, collega’s, applicaties of apparatuur. Met het opstellen van een security baseline, een minimumvereiste van beveiligingsmaatregelen, krijgt u meer grip op uw IT-omgeving. 

Heeft u inzicht in het beveiligingsniveau van uw IT omgeving?

Uw IT omgeving beweegt mee met de processen en innovaties van uw organisatie. Een IT omgeving ziet er morgen heel anders uit dan vandaag door de komst van nieuwe applicaties, nieuwe apparatuur en nieuwe collega’s. Deze veranderingen hebben ook impact op uw beveiligingsmaatregelen. 

Wilt u weten wat de status is van het actuele beveiligingsniveau van uw IT omgeving en wilt u weten hoe dit verbetert kan worden? Promax kan u hiermee helpen aan de hand van het gezamenlijk doornemen en bepalen van een security baseline. Vanuit deze security baseline wordt een nul-meting opgesteld. Deze nulmeting geeft u inzicht in de huidige beveiligingsstatus van uw omgeving. 

Security Control Baseline

Met behulp van de Security Control Baseline definieert u samen met ons een minimum set aan beveiligingsmaatregelen die voor u omgeving moet gelden. Een Promax Security Engineer zal samen met u inventariseren welke beveiligingsrisico’s en beveiligingsmaatregelen er wel en nog niet zijn. Aan de hand van deze resultaten ontvangt u een passend advies met aanbevelingen over hoe uw IT omgeving naar een hoger beveilingsbeleid kan brengen. 

Meer informatie over Security oplossingen

Voorbeelden
Afhankelijk van de risico’s zijn er meerdere beveiligingsmaatregelen voor handen om het beveiligingsniveau van uw omgeving te verhogen. Denk hierbij niet alleen aan technische maatregelen zoals het segmenteren van uw netwerk of het correct instellen van firewalls, ook organisatorische maatregelen zoals het opstellen van een systeemeigenaren overzicht met risicoprofiel kan u meer grip geven op uw eigen omgeving.  

Pragmatische aanpak

Promax denkt met u mee over de juiste aanpak om uw IT omgeving veiliger te maken. Wij inventariseren met u de huidige security baseline en adviseren wat hierin mist of verbeterd kan worden (nul-meting). Vervolgens kunnen onze security specialisten u ondersteunen in het verbeterproces en verder optimaliseren van een voor uw organisatie passende security control baseline. 

Meer weten over onze vulnerability scan?

Review

We voeren een grondig onderzoek uit naar de beveiligingsniveau van jouw IT omgeving.

Advies

Wij geven kundig advies welke beveiligingsinstellingen jouw aandacht vereisen. We stellen dit advies op zo’n manier op dat jouw implementatie partner ermee aan de slag kan.

Implementatie

Heb je geen implementatie partner of ben je op zoek naar een andere partner? Wij kunnen de geadviseerde werkzaamheden ook voor jou uitvoeren.

Benieuwd naar alle mogelijkheden van Network Security?


Onze security experts helpen je graag verder.


Neem contact met ons op.

Wil je up-to-date blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Adventskalender Promax 2021

Schrijf je in en ontvang elke dag in december tot kerst een verrassing in jouw mailbox!

Altijd prijs!