Referenties

"We slaan vol vetrouwen deze IT weg in samen met Promax" Hans Bunschoten - COO & Deputy CEO

Viroclinics

Voor Viroclinics is de hoge beschikbaarheid van de IT-omgeving van cruciaal belang voor de continuïteit van hun dienstverlening. In samenwerking tussen Viroclinics en Promax is deze hoge beschikbaarheid gerealiseerd. Promax heeft een oplossing op basis van de IBM hardware geïmplementeerd, waarbij beveiliging een belangrijk speerpunt is. Promax ontzorgt Viroclinics, naast deze oplossing, door de omgeving 24×7 te monitoren en te beheren. Tevens worden de gebruikers door de servicedesk van Promax ondersteunt bij hun IT vragen.

 

Viroclinics Biosciences BV heeft tot doel de dierlijke en menselijke gezondheid te verbeteren door het leveren van virologische service en advies aan de farmaceutische industrie. Als spin-off bedrijf van het Viroscience Lab van het Erasmus MC in 2001 is het nu uitgegroeid tot een bedrijf met 300 m2 eigen kantoor en laboratorium ruimte, gevestigd in de Rotterdam Science Tower.

 

“Promax heeft bij de migratie van de oude IT-omgeving naar de nieuwe IT-omgeving laten zien te beschikken over grote expertise. Daarnaast hebben ze laten zien met veel inzet te werk te gaan. We slaan vol vertrouwen deze IT weg in samen met Promax.”

Hans Bunschoten – COO & Deputy CEO