Referenties

"We zijn geen nummer bij Promax en de medewerkers staan altijd voor ons klaar.” - Ronald den Arend - Hoofd ICT SWKFacet

SWKFacet

SWKFacet B.V. is het shared service center binnen de SWKGroep. De SWKGroep omvat organisaties met een maatschappelijke doelstelling op het gebied van kinderopvang en sociaal-cultureel werk en zorg. Voor de organisaties die onderdeel zijn de van SWKGroep, maar ook voor de externe organisaties heeft SWKFacet een compleet pakket aan diensten gebundeld, waaronder Huisvesting, ICT, Facilitaire diensten, Personeel & Organisatie, Financiën, Informatie en Plaatsing Kinderopvang en Marketingcommunicatie. SWKFacet neemt het secundaire bedrijfsproces uit handen, zodat de organisaties zich kunnen richten op hun hoofdactiviteiten.

 

SWKFacet was in het bezit van diverse SQL licenties waarvan een aantal van de versie 2005 waren. Microsoft heeft aangekondigd in 2015 geen ondersteuning meer te bieden op diverse producten. Hieronder valt ook SQL Server 2005. Dit betekent onder meer dat er geen nieuwe patches meer uitgebracht worden, waardoor de IT omgeving van SWKFacet blootgesteld zou worden aan risico’s.

 

Promax heeft de server- en storage-omgeving uitgebreid, zodat er altijd voldoende schijfruimte beschikbaar is. Na de storageuitbreiding is er een upgrade uitgevoerd naar SQL 2014 voor zeer hoge beschikbaarheid en beheersbaarheid op alle kernapplicaties.

 

Door niet alleen de SQL Server infrastructuur te upgraden, maar de totale shared storage omgeving, is er een performance verbetering op de totale omgeving behaald. Het beheer van de hele omgeving is onveranderd gebleven, omdat alle nieuwe producten naadloos integreren op de huidige omgeving.

 

“Promax denkt met ons mee als strategische partner en hecht enorm veel waarde aan haar klanten. We zijn geen nummer bij Promax en de medewerkers staan altijd voor ons klaar.”

Ronald den Arend – Hoofd ICT SWKFacet

SWKFacet logo

Andere klanten in de Care

AmstelringDSW zorgverzekeraarSchakelringDe Rijnhoven

Referenties in deze branche