Winteracties met extra voordeel

Om uw Wi-Fi verbinding in de juiste conditie te krijgen en te houden en om uw data veilig de winter in te laten gaan hebben we vanuit Promax twee belangrijke winteracties voor u. Beide acties zorgen voor extra efficiëntie en bieden toegevoegde waarde voor een optimale IT omgeving.

 

Actie 1: Gas, water, licht en Wi-Fi

Een betrouwbaar en snel netwerk is de nieuwe levensader.

Winteractie 1

Hoeveel mobiele devices gebruikt uw organisatie? Welke bedrijfsprocessen lopen via Wi-Fi? Hoeveel gasten heeft u wekelijks over de vloer? Een organisatie kan tegenwoordig niet meer zonder een veilig en vlekkeloos werkend Wi-Fi netwerk. Iedere klant en medewerker verwacht direct te kunnen connecten met een wireless netwerk wanneer hij of zij binnen stapt. Zorg voor de juiste dekking en maak gebruik van onze aanbevelingen op basis van onze professionele Wi-Fi Scan.

 

Actie 2: Promax Office365 Back-up

Office365 is een prachtig & professioneel platform. Met 24/7 toegang tot talloze voordelen.

Winteractie 2

Minder goed geregeld is het veiligstellen van uw data. Laat staan het herstellen na een incident. Office365 bewaart uw waardevolle data slechts 14 dagen. Zelfs het herstellen van een enkel document of een map documenten in SharePoint Online is onmogelijk. Sterker nog: u heeft 0% garantie voor kwaliteit en resultaat. Gelukkig lost Promax al deze issues op met één slimme dienst: Promax Office365 Back-up. U voldoet aan uw bewaarplicht en uw werk kan altijd door.

 

Bent u geïnteresseerd in onze professionele Wi-Fi scan of Promax Office365 Back-up?

Neem dan contact met ons op via 088-70 70 707 of sales@promax.nl.