Vaak terugkerende handelingen? RPA doet het automatisch, snel en foutloos!

Zijn er binnen jouw organisatie experts die zich regelmatig en misschien wel te vaak bezighouden met zoek-, kopieer- en plakwerk om gegevens uit diverse bronnen te verzamelen?

Als het antwoord op deze vraag ‘Ja’ is, dan kan RPA (Robotic Process Automation) een interessante oplossing vormen.

Download nu onze whitepaper en kom erachter hoe je binnen jouw organisatie:

✔️Expertise van medewerkers efficiënter kan inzetten.
✔️Tijd kan besparen.
✔️De productiviteit kan verhogen.
✔️Kosten kan besparen.
✔️Blije medewerkers krijgt, omdat zij zich kunnen richten op uitdagendere zaken waar zij als experts goed in zijn.

SUCCESVERHAAL RPA

Voor Van der Helm (bodemonderzoeker) heeft Promax een RPA bot gebouwd en succesvol geïmplementeerd. Deze bot creëert bodemonderzoeksrapportages waarbij data uit diverse interne- en externe bronnen worden verzameld, bewerkt en geconsolideerd in één document waar bijlagen aan worden toegevoegd en uiteindelijk wordt geconverteerd naar een pdf welke naar de klant wordt verstuurd.

In de oude situatie vóór het gebruik van de bot duurde het een medewerker 4 uur om een rapport te creëren. Er werd op jaar basis ca. 200 rapporten gemaakt.

Met RPA konden wij de creatieduur van 4 uur reduceren naar ca. 3 uur. Dat houdt in dat per jaar veel meer rapporten kunnen worden gecreëerd. En wat ze nog belangrijker vinden is dat de tijd die medewerkers over hebben ze nu kunnen besteden aan meer uitdagende werkzaamheden. De medewerkers zijn blij dat zij van het saaie repeterende knip en plak werk af zijn. Hiermee heeft het bedrijf een verbeterde positie in de markt ten opzichte van de concurrentie kunnen realiseren.

Maak kennis met BoB, de BodemOnderzoeksBot van Van der Helm. BoB gaat de medewerkers van Van der Helm helpen met het opstellen van AP04-rapportages. BoB gaat de saaie klusjes bij het maken van deze rapportages overnemen! BoB is een nieuwe collega (virtuele assistent) die nooit moe wordt en geen hekel heeft aan repeterend werk. BoB gaat de medewerkers blij maken 😊

Pizza Party

Het was weer eens tijd voor een feestje met onze collega’s. Niet bij elkaar, maar wel met elkaar! Alle collega’s ontvingen een doos met pizza ingrediënten en een mooi schort om thuis een eigen pizza te bakken. Dit deden we tegelijkertijd via Teams en de resultaten mochten er wezen! Tijdens het smullen was er ook nog een leuke bingo. Een geslaagde avond!

Trots!

We zijn trotse sponsor van Excelsior en nog eens extra trots als onze naam voorbij komt tijdens een wedstrijd!