fbpx

Schoonmaakbedrijf Beercoo kiest voor Cloud werkplek van Promax

Schoonmaakbedrijf Beercoo kiest voor Cloud werkplek van Promax

Na vele jaren een trouwe klant te zijn geweest van Promax op on-premise dienstverlening heeft schoonmaakbedrijf Beercoo nu de overstap gemaakt naar de Cloud werkplek van Promax. Zij heeft hiervoor een contract met Promax getekend voor de komende jaren. De succesvolle migratie naar de Cloud is inmiddels afgerond en de gebruikers werken nu met de nieuwe werkplek. Hiermee heeft weer een klant de overstap gemaakt naar een totale ontzorging van haar ICT omgeving door Promax.

Beercoo

In 1986 startte Patrick de Beer (directeur/eigenaar) Beercoo vanuit een garagebox in Bleiswijk. Inmiddels heeft Beercoo twee vestigingen, één in Bergschenhoek en één in Woerden. Met meer dan 30 jaar ervaring en meer dan 900 medewerkers zet Beercoo zich in voor opdrachtgevers in de regio Rijnmond, Haaglanden, Utrecht en de Randstad. Beercoo zet in op (hard) werken met plezier. Positief en enthousiast. Het moet “leuk werken zijn met en bij Beercoo”. Vandaar ook het logo van Beercoo, de vrolijke smiley, en de pay-off: “da’s leuk!”. Aandacht voor mensen, opdrachtgevers en medewerkers, speelt hierin een belangrijke rol.

 

Promax Cloudwerkplek

‘Hard werken met plezier’ past uitstekend bij werken vanuit de Cloud. Immers je kunt op elk moment, vanaf elke plek, bij jouw werkomgeving. Koffie halen terwijl je systeem aan het opstarten is; dat is er niet meer bij. En voor elke applicatie opnieuw inloggen ook niet meer, leuker kunnen we het niet maken!

Judith Littel (directeur/eigenaar Promax) zegt hierover: ‘de Promax Cloud werkplek draait in een ‘private Cloud omgeving’ in het datacenter in Rotterdam met uitwijk en back-up faciliteit in het datacenter in Amsterdam. De Cloud werkplek voldoet aan alle veiligheidseisen vanuit de Europese wetgeving (GDPR) en wordt 24×7 op Security aanvallen gemonitord. Dat Promax zo zwaar op Security inzet komt natuurlijk ook omdat wij hier alles vanaf weten vanuit onze aparte security tak. Een combinatie van Cloud-en Security kennis die uniek is in de dienstverlening van Promax’.

 

Patrick de Beer over de keuze voor de Promax werkplek:
Ik heb mij goed laten adviseren door Promax en Melanie. Ik ben er van overtuigd dat Beercoo met de nieuwe Cloud werkplek weer wat jaartjes vooruit kan.

Melanie Koorevaar (IT coördinator Beercoo) vult aan
Het was nog een flinke uitdaging om technisch alle functionaliteiten beschikbaar te maken in de nieuwe omgeving. Als early adopter vind je natuurlijk altijd wat kinderziektes. Desalniettemin zijn deze samen met Promax proactief opgepakt, waardoor er nu een betrouwbare omgeving staat. Een project valt of staat uiteindelijk met de gebruikersadoptie en die is met wat ‘maandagochtend stress’ zeer snel opgepakt door de gebruikers, mede door de gebruikersvriendelijkheid van het systeem.

De Cloud werkplek is geen statische omgeving maar is volop in beweging. Er zullen maandelijks nieuwe functionaliteiten op beschikbaar komen, zowel uit de roadmap van Promax, als door input en vragen van de gebruikers.

Patrick, Melanie en Judith toosten op de succesvolle migratie naar de Cloud

Beercoo