Red Point kiest voor ICT diensten Promax

Red Point kiest voor ICT diensten Promax

Red Point Alloys BV, een specialist in het maken van diverse soorten afsluiters, kiest na gedegen onderzoek voor de dienstverlening van Promax. Red Point ontwerpt, produceert en levert wereldwijd afsluiters in speciale ontwerpen en hoogwaardige materialen aan de (petro-) chemie, proces-, olie-, off- en onshore industrieën, raffinaderijen en mijnbouw.

Fred de Nennie, Director Operations, zegt hierover: “We hebben de afgelopen jaren door diverse redenen verschillende IT partners gehad. Daardoor weet ik inmiddels heel goed waar een IT partner aan moet voldoen om ons goed te kunnen helpen. We willen een proactieve dienstverlening en als er een issue is willen we snel geholpen worden. Ik ben zeer kritisch geweest in mijn vragen naar Promax en heb het vertrouwen gekregen dat zij de juiste partij voor ons zijn. Hun aanpak, hun eerlijkheid en transparantie, de kwaliteit van hun mensen en dienstverlening heeft mij overtuigd van het succes van onze samenwerking.”

Mandy van Aerde, Accountmanager Promax: “Wij zijn verheugd om dit mooie bedrijf te mogen gaan ondersteunen in hun core business. De drijfveer van Promax is door onze dienstverlening onze klanten succesvol te laten zijn. Wij kunnen Red Point helpen hun strategische doelstellingen te vertalen naar intelligente oplossingen. Dit alles op een digitaal infrastructuur fundament dat veilig, snel en betrouwbaar is.”