Promax genomineerd voor de Computable Awards 2017

Banner 728x90 CAW2017

ICT-dienstverlener van het jaar

 

ICT vakblad Computable organiseert dit jaar voor de 12de keer de Computable Awards. De awards worden toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden.

 

Promax is dit jaar wederom genomineerd voor een award. We zijn bijzonder trots op de nominatie voor “ICT-dienstverlener van het jaar”. De onderbouwing van de jury van Computable is als volgt: “Promax is een samenwerking aangegaan met Anoigo, specialist op het gebied van Identity en Access Management. Met Anoigo’s oplossing heeft Promax een cloudgeoriënteerd access management-systeem voor webapplicaties in huis gehaald, die een aanvulling op de bestaande security-dienstverlening van Promax vormt. Voor de algemene jury van de Computable Awards 2017 reden om Promax als ICT-dienstverlener van het jaar te nomineren.” Lees hier de volledige onderbouwing van de jury.

 

Na verschillende grote overheidsinstellingen, heeft ook verzekeraar De Goudse Verzekeringen voor de nieuwe dienstverlening gekozen. De Goudse Verzekeringen heeft klantapplicaties die gebruikmaken van verschillende authenticatiemethoden en daar heeft Promax een authenticatieknooppunt tussen gezet, zodat klanten van het bedrijf nu op een veilige en eenvoudige manier gebruik kunnen maken van de applicaties. Door de samenwerking met Promax is anoigo in staat zijn klanten nu een cloudoplossing te bieden waarbij klanten totaal worden ontzorgd. Promax treed hierbij op als hoofdaannemer en fungeert als one single point of contact (en contract). Met een 24×7 beheerorganisatie zorgt Promax voor de dienstverlening. Lees hier het volledige persbericht.

 

Stemmen

Het stemproces voor de Computable Awards 2017 is van start gegaan, waarbij de publieksstemming en de betrokken juryleden beiden voor vijftig procent de winnaar bepalen. U kunt uw stem uitbrengen tot en met 8 oktober 2017. De winnaars worden per categorie bekendgemaakt op 31 oktober 2017. Helpt u ons deze award te winnen? Bedankt voor uw steun!