fbpx

Promax doet mee aan NLdoet op 13 maart

Promax doet mee aan NLdoet op 13 maart
Verwendag ouderen NLdoet

NLdoet 2017

Omdat Promax graag wat wil doen voor onze maatschappij doen we ook dit jaar weer mee met NLdoet, www.nldoet.nl. Dat betekent dat alle medewerkers op vrijdag 13 maart de handen uit de mouwen steken om een klus te klaren voor een vereniging of zorginstelling. We draaien deze dag dus alleen storingsdienst voor prio 1 zaken. De lopende zaken moeten die dag heel even wachten. We rekenen op je begrip en vertrouwen erop dat je ons graag wilt steunen hierin.

 

 

 

Maatschappelijke klussen NLdoet

 

NLdoet 2017

NLdoet wordt georganiseerd door het Oranjefonds en is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Vanuit Promax vinden we het belangrijk om iets te doen voor de samenleving. Promax doet elk jaar mee met NLdoet. Zo hebben wij bijvoorbeeld een zorgboerderij opgeknapt voor de officiële opening, een compleet thuiszorg gebouw gewit en ouderen een onvergetelijke verwendag bezorgd.

 

Let op:

 

Om zoveel mogelijk collega’s mee te kunnen laten doen, draaien we deze dag dus alleen storingsdienst voor prioriteit 1 issues!

 

Dank voor je begrip

 

Wij vinden het heel fijn om vrijdag 13 maart in actie te komen en danken jullie bij voorbaat voor je begrip en medewerking hieraan! Foto’s van deze dag volgen 😊