Nieuws

Blijf altijd up-to-date van het laatste nieuws en meld u aan voor de nieuwsbrief

Promax doet mee aan de Ride for the Roses voor de strijd tegen kanker

Ride for the Roses

 

Op 3 september 2017 vindt de 20ste editie van de Ride for the Roses plaats in en rond de gemeente Lansingerland met start- en finishlocatie Royal Lemkes. De Ride for the Roses is een fietstocht waarbij de deelnemers geld ophalen voor de strijd tegen kanker. Het bijzondere wielerevenement heeft een fietstour van 100 kilometer en twee toertochten van 25 en 50 kilometer. Iedere deelnemer ontvangt aan de finish een roos die symbool staat voor een morgen voor iedereen. In september 2016 vond de Ride for the Roses plaats in Twente en is er maar liefst € 750.000,- opgehaald!

 

Iedereen kan deelnemen aan de fietstocht. Jong, oud, ervaren of onervaren, het maakt niet uit. Samen met zo’n 10.000 fietsliefhebbers op een sportieve, gezonde en plezierige manier bezig zijn en tegelijkertijd een vuist maken tegen kanker door geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding, dat is waar Ride for the Roses voor staat.

 

KWF Kankerbestrijding kan mede met de opbrengst van Ride of the Roses onderzoek en voorlichting financieren voor meer kans op genezing en betere kwaliteit van leven voor mensen met kanker en hun naasten.

 

Logo Ride for the RosesPromax zal zich dit jaar inzetten voor dit goede doel en verschillende collega’s zullen deelnemen aan deze unieke beleving. Genieten van de prachtige omgeving van Lansingerland en geld ophalen voor dit mooie initiatief! Bovendien is de editie dit jaar extra speciaal vanwege het jubileum van Ride for the Roses (20 jaar), het jubileum van Lansingerland (10 jaar) en het jubileum van Promax (25 jaar).

 

Promax vindt het belangrijk om steun te kunnen bieden aan goede doelen en iets te mogen betekenen voor de samenleving. Iedereen kent wel iemand in zijn vriendenkring, als familielid of collega die met de ziekte kanker in aanraking is gekomen. Het komt soms heel dichtbij. Promax draagt een warm hart toe aan dit evenement en wij willen ons daarom graag inzetten om geld op te halen voor dit goede doel, het bestrijden van kanker.

 

Verschillende collega’s zullen zich inzetten om zoveel mogelijk geld op te halen, maar we kunnen dit niet alleen. Daarom vragen we ook u om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding om deze verschrikkelijke ziekte te bestrijden. Samen staan we sterk! U kunt het team van Promax helpen het sponsordoel te bereiken via deze link.

 

Ontzettend bedankt!