NLdoet was een groot succes!

Dit jaar heeft Promax op 10 maart voor de 2de keer meegedaan aan de grootste vrijwilligersactie van Nederland NLdoet en ook dit jaar was het een groot succes! Op 10 en 11 maart zijn er maar liefst 9511 klussen geklaard door meer dan 350.000 vrijwilligers! We hebben een leuke dag gehad en het was bijzonder om dit te mogen doen.

 

NLdoetDe medewerkers van Promax waren verdeeld over twee groepen. De ene groep heeft diverse clinics gevolgd met ouderen en is sociaal bezig geweest op een verwenmiddag. De andere groep heeft ontzettend hard gewerkt om een zorgboerderij klaar te krijgen voor opening.

 

Uiteraard niet te vergeten, waren er ook diverse collega’s aan het werk om de servicedesk te bemannen, zodat onze beheerdienstverlening geborgd was. Wij danken u voor het begrip en de medewerking!

 

Maatschappelijk ondernemen staat bij Promax hoog in het vaandel. Promax bestaat dit jaar 25 jaar en om dit te vieren zal Promax zich de komende tijd nog vaker inzetten om goede doelen te steunen. Houd daarom onze website en social media in de gaten!

 

Deze dag zijn er leuke foto’s gemaakt die u hieronder kunt bekijken.