Promax in actie voor de Ride for the Roses

Ride of the Roses

Logo Ride for the RosesZondag 3 september hebben ruim 7.000 deelnemers meegedaan aan de 20ste editie van de Ride for the Roses om geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Promax heeft met een team van 12 deelnemers deelgenomen aan deze mooie actie. In totaal heeft het team maar liefst € 2.403,- opgehaald voor het goede doel. Een resultaat waar we dan ook enorm trots op zijn! Mede dankzij uw inzet hebben we dit resultaat kunnen bereiken en wij willen u en de fietsers daar dan ook hartelijk voor bedanken.

 

De fietstocht startte bij Royal Lemkes en ging onder andere via Nieuwerkerk, Gouda en Moordracht, via Woerden, Bodegraven en Waddinxveen terug naar Royal Lemkes. Het weer zat mee, na een aantal onstuimige dagen was het nu ideaal om te fietsen. Bovendien was het aantal toeschouwers enorm. Tijdens deze jubileumeditie is er maar liefst € 675.461,- opgehaald! Een succesvolle editie met een geweldig resultaat. De opbrengst van deze jubileumeditie wordt niet ingezet voor één, maar zelfs voor twee wetenschappelijk onderzoeken naar kanker.

 

Sandra Beijer (IKNL) zal het eerste onderzoek uitvoeren, naar de gevolgen van beweging en voeding op de bijwerkingen na behandeling van prostaatkanker. Het tweede onderzoek gaat over het activeren van het afweersysteem tegen borstkanken en zal worden uitgevoerd door Rieneke van de Ven (VUmc-CCA). Deze twee onderzoeken richten zich op de twee meest voorkomende vormen van kanker bij mannen en vrouwen.

 

Bekijk de foto’s voor een sfeerimpressie van deze dag.