Nieuws

Blijf altijd up-to-date van het laatste nieuws en meld u aan voor de nieuwsbrief

De Jong Diepvries kiest voor Promax als partner voor Telefonie uit de Cloud

De Jong Diepvries BV is een zelfstandige groothandel in diepvries- en gekoelde producten. Vanuit het logistieke centrum in Bergschenhoek, worden dagelijks leveringen verzorgd door West-Nederland. Zo levert De Jong Diepvries BV onder andere aan groothandels, instellingen, scheepsvaart en bedrijfsresteurants. Ook bieden ze oplossingen voor kleinschalig wonen en particulieren. De Jong Diepvries bestaan uit +/- 30 medewerkers.

De Jong Diepvries Logo

Promax is al jaren de vaste ICT partner van De Jong Diepvries. Promax beheert onder andere het glasvezelnetwerk van De Jong Diepvries. Door met De Jong Diepvries mee te denken is Promax in staat om de juiste oplossingen aan te bieden, zodat wij ons kunnen richten op de Core Business en het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. In een gesprek met De Jong Diepvries, kwam naar voren dat er een behoefte was om de facturen voor internet en telefonie overzichtelijk samen te voegen, bovendien was er door de aanleg van het glasvezelnetwerk een mogelijkheid ontstaan om de ISDN lijnen te vervangen voor een moderne totaalcommunicatie oplossing, waardoor er aanzienlijke kosten bespaard konden worden.

 

Met de nieuwe dienst Telefonie uit de Cloud van Promax was het mogelijk om De Jong Diepvries te helpen naar één centrale en flexibele oplossing te werken voor mobiele en vaste telefonie met één contract en één factuur. Bovendien zijn er verschillende gebruikersgroepen aangemaakt, zodat er intern, maar ook extern, gemakkelijk gebeld kan worden naar de verschillende afdelingen binnen de organisatie. Al met al heeft De Jong Diepvries nu één contactpersoon, één helpdesk voor IT en telefonie en wordt zij totaal ontzorgd door Promax.

 

“Promax is een organisatie die met ons meedenkt over hoe wij ons kunnen richten op onze Core Business. Doordat Promax meedenkt op strategisch niveau kunnen wij met de juiste IT oplossingen onze bedrijfsdoelstellingen realiseren.”

Jaco Immerzeel – De Jong Diepvries

 

Bekijk hier de voordelen van Telefonie uit de Cloud.

 

Wilt u weten hoe wij uw organisatie kunnen helpen om uw bedrijfsdoelstellingen te behalen door IT op de juiste manier in te zetten? Neem dan contact met ons op.