Meld u aan voor de Cloud werkplek seminar op donderdag 5 oktober

Bent u klaar voor de toekomst?

De toegang tot uw informatie en specifieke toepassingen wordt vereenvoudigd met behulp van de gebruiksvriendelijke interface van de Promax CirrusX Werkplek. In slechts een paar muisklikken heeft u de beschikking over uw e-mail, documenten, nieuws en applicaties via een bedrijfsportaal die beschikbaar is voor groepen en individuen. Eén Cloud werkplek voor al uw medewerkers als uitgangspunt!

 

CirrusX Workspace

 

Promax heeft de CirrusX Workspace ontwikkeld, waarmee u altijd en overal kunt werken op ieder device. Wel zo handig in een tijd waarin smartphones en tablets steeds vaker gebruikt worden. Via een eenvoudig dashboard kunt u bij al uw applicaties zowel in de Cloud als on-premise. Lees hier meer over de CirrusX Workspace.

 

VR Xperience

Graag laten we u de mogelijkheden en voordelen zien van de CirrusX Workspace, zodat u zich kunt voorbereiden op de toekomst. Om nog een stap verder te gaan voor een unieke en bijzondere digitale beleving, combineren we dit met een Virtual Reality Xperience. Een interactieve kennismaking met Virtual Reality zoals u het nog nooit eerder heeft ervaren.

 

Houd uw agenda daarom vrij op donderdag 5 oktober vanaf 15:00 uur en meld u snel aan!

Virtual Reality

Aanmelden voor het event

[contact-form-7 404 "Not Found"]