Jouw IT-infrastructuur onder controle

Zowel binnen de muren van uw organisatie als met thuiswerkers 

In een tijdperk dat criminelen steeds slimmer worden en dat reguliere beveiliging niet altijd meer toereikend is zijn nieuwe oplossingen nodig. We werken nu ook steeds vaker vanuit huis en minder op kantoor. Dat maakt het lastiger om overzicht te houden en de systemen te bewaken en veilig te houden. 

De EDR oplossing van Sophos biedt een kant-en-klare EDR oplossing voor iedere organisatie, maar hieronder omschrijven we kort wat de voordelen zijn: 

Inventarisatie 

Er is gemakkelijk een inventarisatie te maken van geïnstalleerde software per computer in het netwerk (of dit nu binnen de muren van kantoor of thuiswerkers is).

Jouw IT-infrastructuur onder controle 

Als organisatie is het niet voldoende om alleen te besluiten welke software wel en niet gebruikt mag worden door werknemers.

Opvolging 

EDR biedt handvaten om na constatering van een security incident een systeem nader te onderzoeken zonder dat de gebruiker hier last van heeft.

Meer informatie?  Laat je gegevens achter en we nemen contact met jou op.

Wij zijn Promax

Al sinds 1992 helpt Promax haar klanten om succesvol te zijn met veilige, betrouwbare en intelligente IT-oplossingen. Wij ontzorgen je met onze kennis over Secure AI oplossingen, zodat jij je kunt richten op jouw core business.   ‘Simple, secure and intelligent’ Simple - wij vinden dat technologie eenvoudig moet zijn, zodat u altijd en overal optimaal en plezierig kunt werken. Secure - wij zorgen ervoor dat uw data en dataverkeer veilig zijn en dat u zich veilig voelt. Intelligent - we gebruiken intelligente oplossingen om u te helpen betere beslissingen te nemen, onbekende kansen te zien en slimmer te zijn dan ooit tevoren.