ICT-Projecten

Je werkt altijd samen met de juiste projectspecialisten

Vrijwel elk ICT-project heeft impact op jouw mensen, middelen en processen. Promax snapt dat een migratie, implementatie of verandering een uitdaging kan zijn voor jouw organisatie. In samenwerking met jou, zorgen we dan ook dat elk project een gedegen voorbereiding, begeleiding en ‘nazorg’ krijgt. Dat geldt zowel voor de technische als de communicatieve aspecten. Bij elke ICT-verandering is de organisatorische implementatie namelijk net zo belangrijk als de technologische. Als je de state-of-art systemen installeert, maar niemand gebruikt ze (correct) dan is in onze visie het project mislukt.

 

Conform afspraak, planning en budget

Promax heeft jarenlange ervaring met het succesvol uitvoeren van ICT-projecten. Van veelomvattende langlopende systeemimplementaties tot snelle aanpassingen of upgrades. Wij leveren pragmatische integrale oplossingen door de inzet van innovatieve technologie. Onze ervaren professionals voeren projecten volgens afspraak, binnen de planning en conform budget uit. Je kunt kiezen voor een fixed price of open calculatie. We begeleiden jou en jouw medewerkers en zorgen ervoor dat nieuwe technologie nu en in de toekomst daadwerkelijk van toegevoegde waarde is voor jouw organisatie.

 

Werk samen met de juiste projectspecialisten

Je werkt altijd samen met de juiste projectspecialisten; in technologisch opzicht – we zijn experts in onder meer Microsoft, VMware, Veeam, IBM en HP – en waar het gaat om projectmanagement – we zijn zeer ervaren in Prince2. Wij investeren bovendien voortdurend in nieuwe expertise van onze medewerkers en in nieuwe hardware en software. Alles is erop gericht jouw projecten perfect uit te voeren, zonder jouw organisatie nodeloos te belasten, zodat jij je kunt blijven focussen op jouw core business.

Wil je meer weten over de projectexpertise van Promax?Wij helpen je graag verder!