WiFi uit de Cloud

GenMobile; een nieuwe generatie die verandering brengt in de manier van werken, leven en communicatie

Ben jij klaar voor #GenMobile?

We zitten momenteel midden in een tijdperk van verandering. Mobiele devices raken steeds meer geïntegreerd in ons dagelijks leven. We willen op ieder moment op iedere locatie kunnen werken. De kans is groot dat jouw telefoon op dit moment op jouw bureau, in jouw broekzak of in jouw tas zit.

 

De toename van het gebruik van mobiele devices heeft een nieuwe generatie in het leven gebracht: #GenMobile. Een nieuwe generatie mensen, waarbij het gebruik van de smartphone verder gaat dan persoonlijke entertainment en BYOD (Bring Your Own Device). Het leven, voornamelijk op het werk, staat volledig in het teken van het gebruik van mobiele devices.

Wifi uit de Cloud

De nieuwe generatie wil flexibele werktijden en op ieder device toegang hebben tot Wifi. Hiervoor moeten organisaties bereid zijn om af te wijken van traditionele kantooruren en verouderde netwerkinfrastructuur. Wil je klaar zijn voor GenMobile? Dan heb je een netwerkomgeving nodig die aansluit op de toename van het gebruik van mobiele devices, waarbij je altijd en overal toegang hebt tot een beveiligde Wifi verbinding.

Promax is specialist in Wifi uit de Cloud en biedt jou de mogelijkheid om Wifi als dienst af te nemen. Je hebt dan optimaal draadloos netwerk voor een vast bedrag per maand. Geen grote investering en geen omkijken naar beheer, monitoring en onderhoud. Je kunt het netwerk voor jouw eigen medewerkers en jouw eigen gasten eenvoudig scheiden en doordat we gebruik maken van de nieuwe Wifi 802.11ac standaard heb je toegang tot een zeer snel netwerk.

De nieuwe snelle Wifi 802.11ac LAN standaard

Om toegang te krijgen tot een snelle, krachtige en veilige Wifi verbinding, maken we in de pakketten Zilver en Goud gebruik van de nieuwe Wifi 802.11ac standaard. Steeds meer mobiele devices zijn voorzien van de 802.11ac standaard, waardoor je hogere snelheden kunt realiseren. De nieuwe standaard is 3x sneller dan de voorgaande 802.11n en beschikt over dubbele bandbreedte met ondersteuning tot vijf 80MHz kanalen.

Wifi

De voordelen van Wifi uit de Cloud

  • Geen grote investering

Je betaalt een vast bedrag per maand, waardoor je geen onverwachte kosten heeft.

 

  • Optimale beveiliging

De software wordt automatisch geüpdatet, waardoor je altijd gebruik maakt van de nieuwste versie.

 

  • Geen zorgen over beheer, monitoring en onderhoud

Wij hebben specialisten in huis die jouw netwerk bewaken, beheren en onderhouden, zodat je hier zelf geen kostbare tijd aan verliest en je geen zorgen hoeft te maken over het netwerk.

 

  • Eenvoudig uit te breiden

Je kunt access points eenvoudig aan de omgeving toevoegen of jouw pakket uitbreiden, wanneer je over meer functionaliteiten wilt beschikken.

 

  • Tot 3x snellere verbinding met de nieuwe Wifi 802.11ac LAN standaard

Wil je meer informatie over Wifi uit de Cloud van Promax?Wij helpen je graag verder!